BIST 10.209
DOLAR 32,41
EURO 34,78
ALTIN 2.400,59
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Sinop Devlet Hastanesi'ne müjde!

Sinop İl Genel Meclisi Plan ve Bütçe Komisyonu, meclis tarafından sevk edilen raporlar üzerinde çalışmalarını sürdürüyor.

Abone ol

Sinop İl Genel Meclisi Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Uğur Giresun, Sinop Atatürk Devlet Hastanesi'nin ihtiyacı olan 'atroskopi cihazı' için 70 bin TL ödeneğin meclis tarafından onaylandığını söyledi.

Komisyon; Sinop Atatürk Devlet Hastanesi'ne mekanik yolla eklemler üzerinde istenilen operasyonun gerçekleştirilmesine yardımcı olan atroskopi cihazı alımı için talep edilen yardımı uygun görmesi ardından, meclis 70 bin TL'lik yardımı onayladı.

Konuyla ilgili bilgi veren Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Uğur Giresun, "Atatürk Devlet Hastanesi'nin ortopedi ameliyatlarının yapılabilmesi için 1 adet 'atroskopi' cihazı alımına ihtiyaç duyulmuş ve bu cihazın alımı için İl Sağlık Müdürlüğü tarafından İl Genel Meclisi'ne talepte bulunulmuştu. Bu talep karşısında, konunun da hassasiyetine binaen Plan ve Bütçe Komisyonu olarak toplanarak bizzat Atatürk Devlet Hastanesi'ne gittik. Hastane yönetimi ve doktorlarımızla görüştük. Gerekli incelemelerde bulunduk. Hastane yönetimi ve personeli, İl Genel Meclisi'nin konuya göstermiş olduğu hassasiyetten dolayı memnuniyetlerini ifade etti.

Yaptığımız çalışma neticesinde komisyon olarak 70 bin TL ödenek aktarılarak Sinop Atatürk Devlet Hastanesi'nin ihtiyacı olan atroskopi cihazının alınması yönünde yarar verildi. Meclis gündemine gelen ödenek aktarımıyla ilgili talep meclis tarafından da oy birliği ile kabul edildi. Sinop için hayırlı olmasını diliyorum" dedi.