BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Hakkarili öğrencilerden bölge birinciliği

5. Ulusal Bu Benim Eserim Matematik ve Fen Bilimleri Proje Yarışması'nda Hatice Avcı İlk Öğretim Okulu öğrencileri bölge birinci oldu

Abone ol

Milli Eğitim Bakanlığı ile TÜBİTAK'ın ortaklaşa düzenlediği 5. Ulusal Bu Benim Eserim Matematik ve Fen Bilimleri Proje Yarışması'nda Hatice Avcı İlk Öğretim Okulu öğrencileri bölge birinci oldu. Van'da düzenlenen ve 574 eser arasından 8 ilden gelen 70 projenin finale kaldığı yarışmada, derecye giren öğrenciler Hakkâri Valisi Muammer Türker tarafından ödüllendirildi.

Hakkâri Hatice Avcı İlk Öğretim Okulu 7. sınıf öğrencileri, Ankara'da 11-13 mayıs tarihleri arasında finale katılacak.Başarılı öğrenciler Vali Türker tarafından ödüllendirildi.Hakkâri Milli Eğitim Müdürü Ömer Bulut, Hatice Avcı Koleji Müdürü Sıtkı Kuru, Proje danışman Öğretmeni Mehmet Deniz ve öğrenciler Vali Türker'i makamında ziyaret etti.

Vali Muammer Türker Yarışmada bölge birinciliğini yakalayan Özel Hatice Avcı ilköğretim okulu öğrencilerinden Oğuz han Öz ve Batuhan Emre Dağlıyı tebrik ederek birer hediye verdi. Vali Türker, Milli eğitim Müdürü Ömer Bulut'a, Hatice Avcı Koleji Müdürü Sıtkı Kuru ve proje danışman öğretmen Mehmet Yılmazı'da tebrik ederek başarılar diledi.