BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Aksaray'da kermesler kervanı

Kermesler kervanına Nilüfer Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından fakir öğrenciler yararına açılan kermeste eklendi.

Abone ol

Nilüfer Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından Ünlüler İş Hanı altında öğrenciler yararına kermes açıldı. Kermes'in açılış kurdelesini kesen Aksaray Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Altınsoy, bu tür kermeslerin dayanışmayı ve birlikteliği sağlamak adına önemli olduğunu vurgulayarak kermesin hayırlı olması dileğinde bulundu.

Başkan Yardımcısı Altınsoy "Sivil toplum örgütleri ve dernekler, öğrencilerimize faydalı olmak amacıyla bu tür etkinlik düzenliyorlar. Belediye olarak öğrencilere faydalı olacak her girişimin destekçisi olacağız. Aksaraylıların bu kermese ilgi göstererek hem ihtiyaçlarını gidermelerini hem de öğrencilere katkı sağlamalarını ümit ediyorum." şeklinde konuştu.

Kermesin açılmasındaki amacın fakir öğrencilere yardım etmek olduğunu ifade eden dernek yetkilileri "El işlemesi ürünler ve gıda türlerinden oluşan kermesimizden elde edilecek gelirin tamamı fakir öğrenciler yararına kullanılacaktır. Kermesimiz bir hafta süreyle açık kalacaktır." dedi. Kermesin açışından sonra Başkan Yardımcısı Hüseyin Altınsoy, kermesi gezerek, görevlilere hayırlı işler temennisinde bulundu. Açılış töreninde Belediye başkan Yardımcısı Hüseyin Altınsoy'a plaket verildi.