BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  SPOR

Seyrantepe elden gidiyor mu?

Vatan Gazetesi, Erdoğan ile Canaydın arasındaki 'Seyrantepe' polemiğini sayfalarına taşıdı.

Abone ol

G.Saray'da dertlerin ardı arkası kesilmiyor. Yaşadığı onlarca ekonomik kriz ve futbolcularının boykotuyla karşı karşıya kalan sarı-kırmızılılara son kötü haber de "Seyrantepe"den geldi.

Ezeli rakibi F.Bahçe ile nefes nefese bir şampiyonluk mücadelesi veren G.Saray, saha dışında aldığı yaraların üstüne bir yenisi de pazar günü eklendi. 25 Mart'taki kongreden unvanını koruyarak ayrılan Özhan Canayduı'ın pazar günü Başbakan Tayyip Erdoğan'a yaptığı ziyarette "Seyrantepe'ye çivi bile çakmadınız, geri verin" sözleriyle karşı karşıya kaldığı ortaya çıktı.

Unakıtan'a koştu
Erdoğan'ın Dolmabahçe'deki ofisinde gerçekleşen görüşmede Canaydın'a "Seyrantepe'yi G.Saray Kulübü'ne vermemizin üzerinden 2 yıl geçti. Hâlâ bir çivi bile çakılmadı. Artık araziyi geri verin" dediği öğrenildi.

Bunun üzerine 'Seyrantepe elden gidiyor' endişesine kapılan Özhan Canaydın dün Maliye Bakam Kemal Unakıtan ile biraraya gelerek konunun çözümü için girişimlerde bulundu. 384 dönümlük Seyrantepe Projesi'nde ilk etapta bu bölgeye konut yapmayı planlayan, ancak hükümetin konuya el atması üzerine 84 dönümlük üst kullanım hakkı ancak stat yapımı için verilen G.Saray, yaşadığı ekonomik sorunlar nedeniyle inşaata başlayamamıştı.


Kaynak: www.vatanim.com.tr
Haber: Gökmen Özdemir