BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  MAGAZİN  /  KÜLTÜR VE SANAT

Konsere +18 yasağı

Roc müziği şarkıcısı Şebnem Ferah’ın Gaziantep’te vereceği konsere +18 yaş sınırlaması getirildi.

Abone ol

ROCK müziği şarkıcısı Şebnem Ferah’ın 8 Nisan’da Gaziantep’te vereceği konserde, geç saatte başlayıp, biteceği ve alkollü içki satışı yapılacağı için izleyenlere 18 yaş sınırlaması getirildi.

Beşiktaş Kültür Merkezi’nin (BKM) organize ettiği Kalender Plaza’daki konser saat 21.00’de başlayacak. Öğrenciler için 15, diğerleri için 20 YTL olan biletler Gaziantep’te Papatya Cafe’de satışa çıkarıldı. Bilet satış görevlisi, bilet alanları, “Başlangıç saati ve içki satışı dikkate alınarak konsere 18 yaşından küçüklerin alınmaması kararlaştırıldı'' diye uyarınca, Şebnem Ferah’ın küçük hayranları şaşırdı. Yasak nedeniyle konserin duyuru afişlerine de ‘18 yaşın altındakiler ve video kamera giremez’ notu düşüldü.

Biletin satışa çıkarıldığı kafenin işletmecisi Orhan Oğrak, binin üzerinde bilet sattıklarını belirterek, “18 yaş sınırı getirildiği için özellikle öğrenci kesimi çekingen kaldı. Eğer bu sınırlama getirilmeseydi, bin 500 kişilik salonu 5 bin kişi doldururdu. 18 yaşından büyük olan üniversite öğrencilerine bilet satıyoruz, ancak, lise öğrencileri bilet alamıyor. Birçok lise öğrencisi, ‘anne ve babamla giderim’ diyerek bilet almaya çalışıyor. Ancak, BKM’den gelen talimat doğrultusunda 18 yaşından küçüklere Şebnem Ferah’ın konser biletini satmıyoruz'' dedi.