BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Lisede kameralı tecavüz

2 lise öğrencisi genç, 13 yaşındaki okul arkadaşına tecavüz etti. Tüm görüntüleri kamerayla çektiler.

Abone ol

ANTALYA'da ilköğretim okulu öğrencisi 13 yaşındaki Ç.T.'ye tecavüz eden 2 lise öğrencisi ile tecavüzü cep telefonu kamerasıyla görüntüleyen 4 liseli de gözaltına alındı.
Lise öğrencisi 15 yaşındaki A.G., kız arkadaşı olan Kocademir İlköğretim Okulu 7'nci sınıf öğrencisi Ç.T.'yi sömestr tatilinde gezmek için Konyaaltı sahiline götürdü. Kız arkadaşına tuzak kuran A.G., ikizi A.G. ve yanındaki arkadaşlarından, kendilerini görüntülemeleri için daha önceden anlaştı. A.G. ve farklı liselerde okuyan mahalle arkadaşları A.S., S.G., C.A. ve S.Ç. el ele tutuşup gezen Ç.T. ile A.G.'nin öpüşmelerini cep telefonu kamerasıyla görüntüledi.

TEHDİT ETTİLER
İddiaya göre hepsi de 15 yaşında olan 6 liseli, görüntüleri gösterip Ç.T.'ye şantajda bulunmaya başladı. Çektikleri fotoğrafları okulunun duvarlarına, oturduğu mahalledeki duvarlara asacaklarını ve ailesine göndererek rezil edeceklerini söyleyen liseliler Ç.T.'yi defalarca cinsel ilişki teklifinde bulundu.
Şantajlara boyun eğen Ç.T., ailesinin olmadığı bir gün S.G.'nin evine gitti. Kızı evde 6 liseli karşıladı. Liselilerden A.S., Ç.T'yi bir odaya götürerek cinsel ilişki kurmak istedi. Kızın kabul etmemesi üzerine zorla giysilerini çıkartan A.S., ev sahibi S.G.'nin de yardımıyla anal yoldan tecavüz etti. Ardından S.G. aynı şekilde Ç.T.'ye tecavüz etti.

CEP TELEFONU KAMERASI İLE ÇEKTİLER
Bu arada odaya giren diğer 4 liseli, bu sahneleri cep telefonlarının kameralarıyla kaydetti. 6 liseli, bu olaydan sonra Ç.T.'ye şantaj yapıp tehdit etmeyi sürdürdü. Korktuğu için bir kaç kez daha aynı eve gitmek zorunda kalan ve yine A.S. ile S.G.'nin tecavüzüne uğrayan Ç.T. yaşadıklarını yakın arkadaşıyla paylaştı. Kimliği açıklanmayan kız arkadaşı durumu hemen Ç.T.'nin annesi 32 yaşındaki B.A'ya anlattı.

Eşinden boşanan B.A., kızı Ç.T.'yi de yanına alarak polise başvurdu. Suçlanan 6 liseli, dün akşam gözaltına alındı ve yaşlarının küçük olması nedeniyle Çocukları Koruma Şube Müdürlüğü'ne sevkedildi. Tecavüzle suçlanan liselilerden S.G. ve A.S ile C.A, geceyi şubede gözetim altında geçirirken, diğer 3 liseli sabah erken saatlerde geri getirilmek şartıyla ailelerine teslim edildi.

İşlemleri tamamlanan 6 liseli bugün ‘tehdit, şantaj ve fiili livata’ suçlamasıyla adliyeye sevk edildi. Tecavüzü görüntüleyen C.A, S.Ç, A.G ve ikizi A.G. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken tecavüzle suçlanan A.S. ve S.G. savcılıktaki ifadelerinin ardından tutuklanma istemiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi.




Milliyet