BIST 8.718
DOLAR 32,34
EURO 35,19
ALTIN 2.247,52
HABER /  SPOR

Serdar Ali Çelikler: Obradovic küfür edemez yollar ayrılmalı

Kırmızı Çizgi Fitbol yorumcusu Serdar Ali Çelikler, Fenerbahçe Beko antrenörü Obradovic ile yolların ayrılması gerektiğini belirtirken, ''Kimse kimseye küfür edemez, terbiyesizlik yapamaz'' dedi.

Abone ol

İNTERNETHABER'İN YOUTUBE KANALINA ABONE OLMAK İÇİN TIKLAYIN

Mehmet Ayan'ın moderatörlüğünü yaptığı Serdar Ali Çelikler ve Candaş Tolga Işık'ın yorumlarıyla renk kattığı 'Kırmızı Çizgi Fitbol' programında Obradovic'in oyuncularına ettiği küfür konusu masaya yatırıldı.

"Obradovic'in gönül bağı kopmuş, yollar ayrılmalı"

Serdar Ali Çelikler, "Fenerbahçe Beko markası THY Euroleague'de 7 yılda büyük bir patlama yaptı. Bütçe 11-12 milyon euroya çekilmeli. Obradovic'in gönül bağı kopmuş zaten. Obradovic'le yollar ayrılmalı. Ali Koç ne desin. Gitsin o mu üçlük atsın. Kostas Slukas 2,5 milyon euro maaş alıyor. Vedat Muriç bile o kadar almıyor. Küçültmezsen o zaman uyaracaksın. Daha iyi kadro şart. Kimse kimseye küfür edemez. Sen de edemezsin. Terbiyesizlik yapamazsın. Fenerbahçe'nin amatör şubelerini küçültmeli. Obradovic'le sözleşme uzatmazsanız desteğimi alırsınız. Yeter abi! Fenerbahçe kendini iyi tanıttı yani" ifadelerini kullandı.