BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,86
ALTIN 2.439,52
HABER /  MAGAZİN

Şener Şen'den üzen haber! Hastaneye kaldırıldı

Türk sinemasının usta ismi Şener Şen'in koronavirüs testi pozitif çıktı. Sanatçı, tedavisinin sürdürülmesi için İstanbul'da özel bir hastaneye kaldırıldı.

Abone ol

Türk sinemasının usta ismi Şener Şen'in koronavirüs testi pozitif çıktı. Sanatçı, tedavisinin sürdürülmesi için İstanbul'da özel bir hastaneye kaldırıldı. Şener Şen'in pazar gününden beri Nişantaşı Amerikan Hastanesi'nde olduğu öğrenildi. 

Yeni tip korona virüs (Covid-19) testi pozitif çıkan Şener Şen'in 3 gün hastanede gözlem altında kalacağı öğrenildi. 78 yaşındaki Şener Şen'in sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Şener Şen aslen nereli?
78 yaşındaki Şener Şen, 26 Aralık 1941 tarihinde, Adana’da dünyaya geldi. Komedi ve dram tarzındaki pek çok sinema filminde rol alan Yeşilçam’ın unutulmaz oyuncularından Ali Şen (oyuncu)’in oğlu oldur. Şener Şen, Arzu Film ile beraber çektiği komedi filmleri ile ünlü oldu. Kariyerinin son yıllarında oynadığı Muhsin Bey, Eşkiya ve Kabadayı gibi dram filmlerindeki başarısıyla Türkiye’nin yetiştirdiği en iyi oyunculardan birisi olduğunu kanıtladı.

Şener Şen'in eşi ve çocukları

İki kez evlenen Şener Şen’in ilk evliliğinden bir kızı oldu. 1975 doğumlu olan kızı Bengü, babası ve dedesi gibi oyunculuğu seçmedi; hep kameralardan uzak durdu. Şener Şen ikinci evliliğini ‘Muhsin Bey’ filminin çekimleri sırasında tanıştığı rol arkadaşı Sermin Hürmeriç ile yaptı. 1989’da evlenen çift, Şener Şen’in bir başka hit filmi Eşkıya’dan sonra 11 yıllık evliliklerini 2000 yılında bitirdi.

BU FOTO GALERİYE BAKIN
2021 yılında asgari ücret rakamları belli oldu! İşte 2021 yılı asgari ücret zamları
Foto Galeri 2021 yılında asgari ücret rakamları belli oldu! İşte 2021 yılı asgari ücret zamları Galeriye Gözat