BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  SPOR

Sabri kaçırdıklarına yandı

Galatasaray'da yüzler gülüyor. Başarılı futbolcu Sabri gösterdikleri mücedeleyi beğendi.

Abone ol

UEFA Kupası 2. Tur (B) Grubu'ndaki ilk maçında Yunanistan'ın Olympiakos takımını 1-0 yenen Galatasaray'da, futbolculardan Sabri Sarıoğlu, bu galibiyetin kendileri için çok önemli olduğunu söyledi.

Maç sonrası basın mensuplarına açıklamada bulunan Sabri, Olympiakos galibiyetinin önemine değinerek, ''Grup maçlarına galibiyetle başlamak çok önemliydi, galip gelmeyi başardık. Takım olarak çok iyi mücadele ettik, çok pozisyona girdik. Daha fazla gol de atabilirdik'' dedi.

Gruptaki diğer maçta Hertha Berlin ile Benfica'nın 1-1 berabere kalmasının kendileri için bir avantaj olduğunu, ancak sadece kendi maçlarıyla ilgilendiklerini ve bugünkü mücadeleyi devam ettirmeleri gerektiğini kaydeden Sabri, ''Her şey iyi gidiyor. Gol atıyoruz ve yemiyoruz. Bunu da devam ettirmek istiyoruz'' diye konuştu.

Sarı-kırmızılı savunma oyuncusu Emre Aşık da maçta galibiyeti isteyen tarafın kendileri olduğunu belirterek, şunları söyledi:

''Olympiakos güçlü bir rakip, ama maçta daha fazla futbol oynamak isteyen ve daha fazla pozisyona giren taraf bizdik. Takımımızın formu giderek artıyor. Grubumuzdaki diğer maç da berabere bitti. Bugün aldığımız 3 puan çok iyi oldu.''

Emre, takım savunma sistemlerindeki değişikliğin ardından son 2 maçta gol yememeleri konusunda ''Takım halinde savunma yapmaya başladık. Her geçen hafta daha iyi oluyoruz. Öncelikli hedefimiz bu gruptan çıkmak'' şeklinde görüş belirtti.

Bu arada, Galatasaray'a, Olympiakos karşısında galibiyeti getiren golü atan Kewell, yaptığı açıklamada, ''Son dakikalarda 1-0'lık skoru koruma psikolojisi bizi biraz sıkıntıya soktu. Bugün kazanılan 3 puan çok önemli. UEFA, uzun bir maraton, ama rakiplerimizin berabere kalması bizi grup liderliğine taşıdı. Bu da bir avantaj'' dedi.