BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  SPOR

Skibbeden taraftara övgü

Galatasaray Teknik Direktörü "gidiyor mu?" soruları altında maça çıktı. Ve futbolcular ve seyirciler onu memnun etti. Bakın neler söyledi?

Abone ol Galatasaray Teknik Direktörü Michael Skibbe, 1-0 kazandıkalrı Olympiakos maçından sonra yaptığı değerlendirmede, "Yüksek kaliteli bir maç oldu. İyi oynadık. Çok pozisyon yakaladık maalesef hepsini değerlendiremedik. Memnunuz. Rakip çok kaliteliydi. Bu rakibe karşı bu kadar pozisyon bulmamız çok önemli" diye konuştu.

Skibbe, Yunan ekibi karşısında sakat futbolcuları arayıp aramadığının sorulması üzerine, "Bugün Aydın'ın olmayışı bizi çok üzdü. Ofansif yönde çok iyi bir silah olabilirdi. Trabzonspor maçıyla birlikte takımımız sınırlarını zorladı. Eskişehirspor maçına kadar çok iyi bir dinlenme ayarlamamız gerekiyor" iafadelerini kullandı.

Alman teknik adam, Ali Sami Yen Stadı'ndaki atmosferle ilgili soruya ise, "Atmosfer mükemmeldi. Taraftarlarımız maçtan önce de niyetlerini belli ettiler. Takıma muhteşem bir destek verdiler" yanıtını verdi.

Skibbe, grupta oynayacakları 2. maçla ilgili olarak, "Bu akşam sevindik. Rakiplerimizin berabere kalması bizi mutlu etti. 2 hafta sonra oynayacağımız Benfica maçında 1 puan alırsak mükemmel olur" dedi.