BIST 8.987
DOLAR 32,33
EURO 35,08
ALTIN 2.299,49
HABER /  SPOR

Rooney yine olay çıkardı

Rooney'nin, Hırvatistan yenilgisinden sonra bir İngiliz taraftarlarla tartıştığı ortaya çıktı.

Abone ol

2008 Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde deplasmanda Hırvatistan'a 2-0 yenilen İngiltere'de takımın suskun golcüsü Wayne Rooney'nin maçtan sonra bir İngiliz taraftarla ağız dalaşına girdiği ifade edildi. 20 yaşındaki Manchester United'lı golcünün Zagreb'deki Maksimir Stadyumu'ndan çıkışta kendisini eleştiren bir İngiliz taraftara cevap verdiği ve ikilinin bir süre tartıştığı bildirildi. Konula ilgili olarak bir açıklama yapan Rooney'nin bir sözcüsü olayı doğrulayarak, "Wayne Rooney'nin tartıştığı doğrudur.

Ancak, Rooney taraftara hiç bir müdahale de bulunmadı. Taraftarın aniden bağırması Rooney'le birlikte diğer tüm İngiliz futbolcuları da şok etmiştir. Wayne Rooney, tüm İngiliz taraftarlarına saygı duyuyor ve taraftarların alınan kötü sonuçlar üzerine gösterdikleri tepkileri de anlayışla karşılıyor" dedi.

Wayne Rooney, İngiltere formasıyla son iki yıldır gol atamıyor. İngiliz basınında çıkan haberlerde, teknik direktör Steve McClaren'in alınan kötü sonuçlar üzerine kadroda revizyona gideceği ve Wayne Rooney'i de kesebileceği iddia edildi. İngiliz gazetelerinde, McClaren'in kadroya almadığı eski takım kaptanı David Beckham'ı da geri çağırabileceği vurgulanıyor.