BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,90
ALTIN 2.428,90
HABER /  GÜNCEL

Böyle yankesicilik görülmedi

Denizli'de bir yankesici rolünü iyi oynadı. Kurban ise 112 Acil Servis ekibi yetkilileriydi

Abone ol

Denizli'de bayılma numarası yapan yankesici kadın, Vatandaşların ihbarı ile olay yerine gelen 112 Acil Servis ekibinin kendisine sağlık hizmeti vermesi sırasında kadın sağlık görevlisinin cep telefonunu çaldı.

Edinilen bilgiye göre, Sevindik Mahallesi'nde meydana gelen olayda bir kadının rahatsızlanarak bayıldığını gören vatandaşlar, kadının etrafında toplandı. Vatandaşlar, cep telefonu ile 112 Acil Servis'i arayarak, sokakta bir kadının bayıldığını ihbar etmesi üzerine, sağlık ekipleri kısa süre içerisinde verilen adrese giderek yolda bayılan kadına sağlık müdahalesi yapmaya başladı.

Kadının yapılan sağlık muayenesinde durumunun normal olduğu tesbit edildi. Alkollü olduğu için sağlık hizmetinden yararlanamayan kadın, daha sonra başına bir şey gelmemesi için sağlık ekipleri tarafından Sevindik Polis Karakolu'na teslim edildi. Karakola götürüldüğü sırada kendisine bakan sağlık memuru Şaban Karaman'ın cep telefonunu alan kadın, karakolda polislere, "Benim birşeyim yok. Beni otogara götürün memleketime gideceğim" dedi.

Polislerde kadını otogara götürerek buraya bıraktılar. Sağlık memuru Şaban Karaman bir süre sonra cep telefonunun olmadığını farketti. Uzun süre cep telefonunun arayan Şaban Karaman, telefonunu bulamayınca bir başka telefondan kaybolan telefon numarasını aradı. Karşısına bir bayan çıkan Karaman, kadına nerde oludğunu ve cep telefonunu kendisine vermesini söyledi. Karşısındaki kadın ise "Beni bir daha rahatsız etme" dedikten sonra telefonu tamamen kapattı.

Neye uğradığını şaşıran Karaman, alkollü olan kadının cep telefonunu aldığını anladı. Kadının eşgali telsiz anonsu ile tüm polis ekiplerine yazdırılırken, kadının Bayramyeri Meydanı'nda aynı şekilde bayılma numarası yaptığı ve 112 Acil servis ekibi gelmeden olay yerinden ayrıldığı tesbit edildi. Polis şimdi eşgal doğrultusunda 30 yaşlarındaki kadını arıyor.