BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,89
ALTIN 2.431,07
HABER /  SPOR

Şekersporda yıldızlara af çıktı

Etimesgut Şekerspor'da, süresiz kadro dışı bırakılan yıldız futbolcular affediliyor!

Abone ol

Lig B 1. Grup takımlarından Etimesgut Şekerspor'da, süresiz kadro dışı bırakılan futbolculardan Tamer Tuna ve Ahmet Yıldırım da yönetim tarafından affedildi.

Sezona flaş transferlerle başlayan Etimesgut Şekerspor'da, alınan kötü sonuçların ardından yönetim tarafından süresiz kadro dışı bırakılan yıldız futbolcular teker teker affediliyor.

Ligin 7. haftasında 4-0 yeşil-beyazlı ekibin yenilgisiyle sonuçlanan Yalovaspor maçından sonra kadro dışı bırakılan ve devre arasında gönderileceği açıklanan futbolculardan önce Sergen Yalçın ve Ahmet Dursun geçen hafta oynanan Güngören Belediyespor maçında takım kadrosuna dahil edildi. Başkent ekibinde, son olarak da Ahmet Yıldırım ve Tamer Tuna'nın yönetim tarafından affedildiği ve yarından itibaren takımla birlikte çalışmalara başlayacağı açıklandı.

Ligde dün deplasmanda oynadığı Fatih Karagümrük maçında golsüz berabere kalan Etimesgut Şekerspor'da, futbolcular 1 günlük iznin ardından, 22 Ekim Pazar günü sahalarında yapacakları İnegölspor karşılaşmasının hazırlıklarına başlayacak.