BIST 9.525
DOLAR 32,57
EURO 34,73
ALTIN 2.486,63
HABER /  GÜNCEL

Müdürden öğrenciye feci dayak

Mersin'de, 11 yaşındaki ilköğretim okulu öğrencisi müdür tarafından kötü dövüldü.

Abone ol

Mersin'de, 11 yaşındaki ilköğretim okulu öğrencisi, okul müdürü tarafından sopayla dövüldüğü iddiasıyla hastaneye kaldırıldı. Omzunda morluklar oluşan öğrenci, ayakta tedavi gördükten sonra taburcu edilirken, annesi "Oğlumu ne hale koymuş, Allah'ından bulsun" dedi.

Alınan bilgiye göre olay, Sağlık Mahallesi'nde bulunan Kuvayi Milliye İlköğretim Okulu'nda meydana geldi. İddiaya göre, Okul Müdürü Ahmet Anlaş, 5-A sınıfı öğrencisi M.A.'yı (11) odasına çağırarak, yaramazlık yaptığı gerekçesiyle sopayla dövdü. Yediği dayaktan dolayı omzu morluklar içinde kalan öğrenci, acılar içinde geldiği evde annesi Fatma A. tarafından Mersin Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Burada ayakta tedavi gören öğrenci, "Müdür beni sopayla dövdü" dedi. Anne Fatma A. ise olayın ardından çocuğu ile birlikte okula gittiğini belirterek, "Müdür bana 'Oğlun okulda gürültü yapıyor, yaramazlık yapıyor' dedi. Madem ki sürekli şikayet vardı, o zaman velisini çağırıp söylemesi gerekirdi. Bu kadar yapmaması lazımdı. Babası bile bu çocuğu bu kadar dövmedi. Oğlumu ne hale koymuş, Allah'ından bulsun" diye konuştu.

Anne Fatma A., okul müdüründen şikayetçi olmayacağını da söyledi. Öte yandan, suçlanan okul müdürü ise konuyla ilgili açıklama yapmaktan kaçındı.