BIST 10.083
DOLAR 32,48
EURO 34,86
ALTIN 2.439,66
HABER /  SPOR

Ribery mi Zidane mi?

Galatasaray'ın elinden kaçırdığı 45 milyon euroluk genç yetenek Fransa'da tartışma konusu:

Abone ol

Franck Ribery, yaşayan efsane Zidane'ı kesmeli mi?

Dünya Kupası'nda Fransa'nın yeni yıldızı olmaya aday gösterilen Galatasaray'ın eski futbolcusu Franck Ribery ilk 11 için efsane Zidane ile çekişiyor. Hazırlık maçlarında sonradan Zidane'nın yerine oyuna girip harikalar yaratan 23 yaşındaki genç yıldız Zidane performansını yükseltmezse formasını kapabilir.

Marsilyalı futbolcu, ilk iki milli deneyimi olan Meksika ve Danimarka maçlarındaki futboluyla Teknik Direktör Raymond Domenech'in gözüne girdi. Yarın oynanacak Çin maçında kupadaki ilk onbirini deneyeceğini söyleyen Domenech'in Ribery'yi oynatıp, oynatmayacağı merakla bekleniyor.
Otoriteler ise ilk tercihin Zidane olacağını, kulübedeki Ribery'nin Zidane'na itici güç olacağını savunuyor.

Fransız savunmacı Willy Sagnol ise Frank Ribery ve Zinedine Zidane'nın birbirinin alternatifi olduğunu düşününlerin futboldan hiç anlamadığı fikrinde: "Franck iyi bir oyuncu ve çok iyi bir oyuncu haline gelebilir ama bunun Zizou ile hiç bir ilgisi yok. Aynı pozisyonda oynamıyorlar. Ayrıca birlikte çok çok iyi görev yapabilirler"

GALATASARAY ELİNDEN KAÇIRDI
Franck Ribery, önceki sezon Galatasaray'a transfer olmuş, ancak transfer taksitlerinin ödenmediğini öne sürerek bedelsiz olarak Marsilya takımına gitmişti. Real Madrid ve Chelsea gibi kulüplerin listesinde olan genç yıldız için Fransız kulüp 45 milyon euro fiyat biçti.