BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

Regaip Kandili bugün hayırlı kandiller mesajları 2022 resimli, kısa hadisli kandil sözleri

Müslüman alemine Allah'ın ayı Ramazan'ın yaklaştığını müjdeleyen 3 aylar Recep ayı ile başladı. Recep ayı içinde olan ilk kandil Regaip Kandili bugün idrak edilecek. Bu arınma, temizlenme gecesine özel en güzel Regaib Kandili mesajlarını, resimli kandil kutlama sözlerini ve Regaip Kandili hadisli mesajları sizler için derledik. Regaib Kandili mesajı yollayabilir, hayır dualarında yerinizi alabilirsiniz.

Abone ol

Bugün kandil hayırlı kandiller... İslam aleminin heyecanla beklediği 3 aylar başladı. Bugün Regaib Kandili idrak edilecek. Bu mübarek affı ve fazileti bol kandil gecesinde sevdiklerinize yollayacağınız iç ısıtan maneviyat yüklü resimli kandil mesajlarını sizler için hazırladık. Regaip Kandil mesajarı ve Hayırlı Kandiller sözleri için en doğru adrestesiniz. İşte, WhatsApp, Instagram, Facebook'ta paylaşabileceğiniz en güzel, dualı, hadisli ve resimli Regaip Kandili mesajları ve sözleri 2022

Recep ayının ilk perşembeyi cumaya bağlayan gecesi Regaip kandilidir. Regaib, "pek çok ihsan" manasına gelen "Ragibe" kelimesinin çoğuludur. Bu gecede Cenab-ı Hakk engin rahmetiyle tecelli edip sonsuz mağfiretiyle muamelede bulunduğu için geceye bu isim verilmiştir.

Regaip kandili mesajları  Güneşi yüreğinde gözleri ufuklarda muhabbet yolcuları arasında cennet hesabı yapmayan cennetlikler arasında olmanın duasıyla hayırlı kandiller.

Güneşin güzel yüzü, yüreğine dokunsun, kabuslar senden uzakta, melekler baş ucunda dursun. Güneş öyle bir geceye doğsun ki, duaların kabul, kandilin mübarek olsun.

Regaip kandili mesajları  Kalpler vardır sevgiyi paylaşmak için, insanlar vardır dostluğu yaşatmak için, Kandiller vardır kutlamak ve af dilemek için… Regaip Kandiliniz mübarek olsun.

Sen öyle bir insan ol ki akıllar dursun, sen ona buna değil Allah'a kulsun. Ziynetler içinde parlayan bir nursun, senin gibi bir dostun kandili mübarek olsun.

Bir kandil gülü savur sevdiklerine, size onlardan gülücükler getirsin öyle içten öyle samimi ol ki göz yaslarini bile tebessüme çevirsin. Kalpleriniz imanla dolsun, kandiliniz mübarek olsun.

Yağmurun toprağa hayat verdiği gibi dualarında hayat bulacağı bu gecede dua bahçesinde yeşeren fidan olmak dileğiyle Kandiliniz mübarek olsun.

Ya Rabbi! Sesimizi duyansın, hallerimiz bilensin. Açtık gönlümüzü sana, Sen Sen  imdat eyle, Sen affeyle, sen yollarımızı hayır eyle. Melekler daima duacınız olsun. Yüreğiniz ferah, imanının bol olsun. Sevgili Peygamberimiz Şefaatçimiz olsun. Regaip Kandilimiz Mübarek olsun!

Borçlarımızdan, ceza ve günahlarımızdan kurtulmak için bu gece dua edelim.. Allah affeden ve bağışlayandır, unutmayalım.. Eller semaya kalkıp, yürekler bir atınca bu gece, gözler sevinç yaşlarıyla dolacak.. Kandiliniz mübarek, dualarınız kabul olsun.

Yüreklerde kim bilir ne acılar, ne umutlar ve ne kırgın hayaller var. Rabbim hiçbirinizin umutlarını soldurmasın. Amin. Regaip kandiliniz mübarek olsun.

Allah’ım! Bizleri Regaip’le Sana rağbet eden, Miraç ile yücelen, Berat ile kurtuluşa eren, Kadrini idrak ederek Ramazan’ın sonunda cenneti hak eden kullarından eyle! Kandiliniz mübarek olsun.

Allah’ın rahmeti, bereketi sizinle olsun, gönül güneşiniz hiç solmasın, yüzünüz aydın olsun, kabriniz nur dolsun, makamınız Firdevs, dualarınız kabul olsun. Kandiliniz kutlu olsun…

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Bugün kandil mi var 3 Şubat ne kandili Diyanet kandil takvimi 2022
Foto Galeri Bugün kandil mi var 3 Şubat ne kandili Diyanet kandil takvimi 2022 Galeriye Gözat