BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  SPOR

Real Madrid derken ters köşe! Ronaldo'nun transferinde büyük sürpriz

Portekizli yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo'nun geleceğiyle ilgili çarpıcı haberler gelmeye devam ediyor.

Abone ol

İtalya Serie A'da Juventus ile iki şampiyonluk kazanan ancak bu sezon zirvenin gerisinde kalan ancak son 3 sezonda Şampiyonlar Ligi'ne erken turlarda veda etmesinden ötürü mutsuz olduğu yönünde haberler çıkan Cristiano Ronaldo'nun yeni adresi ile ilgili sürpriz bir gelişme yaşandı.

Geçtiğimiz günlerde Portekizli yıldızın Real Madrid'e dönmek istediği belirtilmişti. Real Madrid teknik direktörü Zinedine Zidane da konuyla ilgili; "Ronaldo Madrid'e dönebilir. Onu çok yakından tanıyoruz ancak şu anda Juventus'un oyuncusu ve sözleşmesine saygı duymak zorundayız. Gelecekte neler olacağını göreceğiz" şeklinde açıklama yapmıştı.

Manchester United sürprizi!
Real Madrid'e döneceği haberlerinin ardından Cristiano Ronaldo'nun ismini dünyaya duyurduğu Manchester United'a gideceği yönünde haber çıktı. İtalyan basınında yer alan haberde Cristiano Ronaldo'nun Manchester United'a gitmesinin Real Madrid'e gitmesinden daha büyük olasılığa sahip olduğu ifade edildi.

TuttoSport'un haberinde Ronaldo'yu gündeminde tutan Real Madrid'in önceliğinin genç yıldızlar Erling Haaland ve Kylian Mbappe olduğu, bu oyunculardan alınacak sonuç çerçevesinde ibrenin Ronaldo'ya dönebileceği belirtildi.

"Madrid'de yaşamaya sıcak bakıyor ama..."
Cristiano Ronaldo'nun uzun süredir birlikte olduğu Georgina Rodriguez'in Madrid'de yaşamaya daha sıcak baktığı ve ancak Portekizli oyuncunun Manchester'ı tercih etmesi halinde ciddi bir sorun yaşanmayacağı kaydedildi.

Maaşı göz korkutuyor
Öte yandan Manchester United ve Real Madrid, Ronaldo'nun yıllık 30 milyon Euro'yu aşan maaşından çekiniyor.

Juventus'un talebi de belli oldu
Geçtiğimiz günlerde Corrierre dello Sport, Juventus'un, 3 yıl önce 117 milyon euro ödediği Cristiano Ronaldo'nun satılması için Real Madrid'den 29 milyon euro talep ettiğini duyurmuştu.

PSG de yakın takipte
Cristiano Ronaldo'nun transfer sürecini Fransa devi PSG'nin de yakından takip ettiği, Mbappe'nin ayrılması halinde Portekizli yıldızı takıma katmayı düşünebilecekleri belirtildi.