BIST 10.046
DOLAR 32,39
EURO 34,53
ALTIN 2.382,35
HABER /  GÜNCEL

Protestolar provakatiftir

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yazıcı, canlı yayında sprikerin sorusuna sinirlendi!..

Abone ol

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı NTV'de katıldığı canlı yayında sunucunun "Törene hiç bir AK Parti'li milletvekili katılmadı" sözlerine tepki göstererek, "Sanırım oradaki muhabir arkadaş AK Partilileri tanımıyor. Ben buradan görüyorum."dedi.

NTV'nin "Danıştay'a Saldırı" başlıklı  özel yayınında spikerin "Erdoğan törenlere katılmamayı tercih etti" sorusuna da sinirlenen Yazıcı, bu ifadenin hem kendisi için hem de Erdoğan için ağır olduğunu söyledi.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, Bilgi Üniversitesi Öğretim Üyesi İlter Turan ve Radikal Gazetesi Yazarı Altan Öymen'in katıldığı canlı yayında şunları söyledi:

-"Törene katılmamayı tercih etti sözleri biraz ağır olmuştur. Hayat devam ediyor, güçlü ve büyük bir ülkeyiz. Böyle büyük bir ülkenin Başbakanın programı öyle bir günde düzenlenmez, değiştirilmez. Sayın Başbakan'ın Antalya'da partimizce düzenlenen bir törene katılması gerekmekteydi. Ülkenin dört bir yanından gençlerimiz Antalya'ya gelmişti. Bu nedenle olayı bu şekilde değerlendirmez yanlış olur"
 
-"Bu tür protestolar insanın kimyasını bozar"

-"Birileri törende eline megafon almış, birşeyler söylüyorlar. Bu tür hareketler provatatiftir."

-"Bu insanları niye protesto ediyorlar anlayamıyorum. Eğer bu adamlar katilse içeri alınsınlar. Böyle şey mi olur?"