BIST 10.895
DOLAR 32,19
EURO 34,99
ALTIN 2.505,92
HABER /  SPOR

Yıldırım yöneticileri ağlattı

Fenerbahçe camiası şokta. Kaçan şampiyonluk ve istifa haberi herkesi gözyaşlarına boğdu.

Abone ol

Futbolcular taraftar yöneticiler şaşkın. Camianın tek 'reisi' Aziz Yıldırım artık yok. Sarı laciverliler istifa şokunu atlatmanın hesaplarını yapıyor. Ancak taraftarların düştükleri bu boşluk hemen giderilecek gibi değil. Bunun böyle olduğu istifa kararının kesin olduğunu ilan ettiği salonda belli oldu.

Fenerbahçe Başkanı Azi Yıldırım'ın basın toplantısı duygusal anlara sahne oldu. Fenerbahçeliler tarafından adı efsane başkana çıkan Yıldırım'ın bırakma kararı salonda bulunanları hüzne boğdu. Yöneticiler gözyaşlarını tutamadı. Yıldırım'ın da bir ara ağlamaklı olduğu anda kameralar bir ara İlhan Ekşioğlu'na çevrildi.

Gözyaşlarına engel olamıyordu salonda bulunanlar. Kimsenin ağzını bıçak açmıyordu. Toplantı bittikken sonra salonda çıt çıkmıyordu. Alkışlara zafer nutuklarına nice başarı öykülerini dinlemeye alışık olan salon sanki cenaze evi gibiydi. 8 yıl boyunca taraftarın ve yöneticilerin çok sevdiği ama başka takımların hiç sevmediği Yıldırım artık Fenerbahçe başkanlığını bırakmıştı.

Oysa Fenerbahçeliler kötü günde de başkanlarının yayındaydı. Mağlubiyette de başarısızlıklar da taraftarları için o bir başkaydı. Her kötü neticede yapılan anketlerde başkan en son suçlanan kişiydi, hatta eleştirilmiyordu bile Maddi olarak Fenerbahçe'yi rakiplerinin önüne fersah fersah geçmişti.

Kaçan şampiyonluğun ardından çekilen hüzün bir kez daha artmıştı. Oysa Mart ayındaki kongrede gelecek yılların hedefleri belirlenmişti. 100. yıl kadrosu için transfer görüşmeleri bile başlamıştı. Denizli maçı Fenerbahçe'nin bütün hayallerini yıktığı gibi Yıldırım'ı da yıkmıştı. Evine kapanan başkan 4 gün boyunca canından çok sevdiği kulüpten ayrılma kararını zorlukla almıştı.

Ve bugün Yıldırım istifa kararını alarak sarı lacivertlileri hüzne boğdu. Şimdi yeni başkan adayları sahne alacak. Yeni bir umutla Fenerbahçeliler 100. yılına yeni başkanla girecek. Ancak taraftarların gönlünde onun yeri başka olacak. Gönüllerde hep onun adı kalacak. Yıllar geçse de rakipleri sevmese de bu renge aşık insanlar onu her zaman hatırlayacak..

İnternethaber/Oktay Sağlam