BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Paylaştıkları 'Tamer Karadağlı' videosu ters tepti! Cem Küçük verip veriştirdi: Dört şarlatan...

Gazeteci Cem Küçük, "Kutuplaşmadan beslenen muhalifler" başlıklı yazısında, Tamer Karadağlı'nın Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü’ne atanmasıyla ilgili video paylaşan "Çok Güzel Hareketler Bunlar" ekibinden 4 kişiye verip veriştirdi.

Abone ol

Oyuncu Tamer Karadağlı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kararıyla Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü’ne atandıktan sonra özellikle muhalif kesimin hedefi oldu. Tamer Karadağlı günlerdir haksız eleştirilere maruz kalırken, "Çok Güzel Hareketler Bunlar" ekibinden 4 kişinin Tamer Karadağlı ile ilgili çektikleri video sosyal medyada çok konuşuldu.

"Soda verin arkadaşlara"

Söz konusu video sosyal medyada neredeyse kimseyi güldürmedi, adeta ters tepti. Sosyal medya kullanıcıları videodaki kişilere yönelik "Kıskançlık ve hazımsızlık kötü", "Soda verin arkadaşlara" şeklinde ifadeler kullandı.

Gazeteci Cem Küçük "Kutuplaşmadan beslenen muhalifler" başlıklı dikkat çeken bir yazısında o videoya da değindi.

Küçük, yazısında, oyuncu Tamer Karadağlı'ya yönelik eleştirilere karşı çıkarken, "Çok Güzel Hareketler Bunlar" ekibinde bulunan o 4 kişiye de sert tepki gösterdi.

"Dalga konusu kendileri olmuşlar"

Küçük, "Dört şarlatan hükümetin Tamer Karadağlı’yı Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü’ne atamasını güya tiye almış. Tamer Karadağlı’nın Çocuklar Duymasın dizisindeki sözlerine atıf yaparak dalga geçmeye çalışmışlar. Ancak dalga konusu kendileri olmuşlar. Pespaye bir skeç yapmışlar. Aslında kutuplaşmadan şikayet edip kutuplaşmanın ekmeğini yiyenler bu tür tipler. Muhalif olarak ayakta kalmaya çalışıyorlar. Zaten bir yetenekleri yok, bari hükümete saldıralım da gündem olalım derdindeler." ifadelerini kullandı.

Yazının tamamı için tıklayın...

BU FOTO GALERİYE BAKIN
İstanbul'da şok olay! Eski büyükelçiye kızı ve damadı ihanet etti: Çalıp yerine sahtesini koydular
Foto Galeri İstanbul'da şok olay! Eski büyükelçiye kızı ve damadı ihanet etti: Çalıp yerine sahtesini koydular Galeriye Gözat