BIST 9.916
DOLAR 32,52
EURO 34,85
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Payaslılar bu konserlerle çoştu

Hatay’ın Dörtyol ilçesine bağlı Payas Belde Belediyesi'nin düzenlediği Gençlik haftası etkinliklerinde unutulmaz anlar yaşandı.

Abone ol

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla düzenlenen etkinlikte Türk Halk Müziği sanatçısı Orhan Hakalmaz ve Pop Müzik sanatçısı Bengü konser verdi.

Payas Belediyesi önünde düzenlenen konsere, Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, Dörtyol Belediye Başkanı Fadıl Keskin, Belen Belediye Başkanı Cemil Yılmazlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Konser öncesinde bir konuşma yapan Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, hizmetlerinin engellenmeye çalışıldığını ancak yılmadan halk için ve Payas için çalıştığını belirterek, ”Seçim sonrasında bizi siyaset meydanlarında yıkamayanlar yalan dolanlarla bizi yıpratmaya çalışıyorlar.

Gelsinler buradaki binlerce insanı görsünler ve siyaseti yalan dolanla değil meydanlarda yapsınlar görelim. Bizler sizler için varız bu gece burada binlerce kişinin bulunması Payas halkının bize olan güvencini göstermektedir” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından ilk olarak sahneye çıkan Orhan Hakalmaz, söylediği türküler ile Payas halkına unutulmaz bir türkü şöleni yaşattı.
Konser esnasında Payas Belediye Başkanı Bekir Altan sanatçı Orhan Hakalmaz’a çiçek ve duvar saati hediye etti.

Gecenin finalinde sahne alan sanatçı Bengü ise söylediği şarkılar ile Payaslıları coşturdu.Konser esnasında Payas Belediye Başkanı Bekir Altan sanatçı Bengü’ye de çiçek ve duvar saati hediye etti.