BIST 10.173
DOLAR 32,27
EURO 34,94
ALTIN 2.446,56
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Ortacada trafik kazası: 1 ölü

Muğla’nın Ortaca ilçesine bağlı Dalyan beldesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü.

Abone ol

Edinilen bilgiye göre; Dalyan beldesinde meydana gelen olayda gece saat 03.00 sıralarında jandarmayı arayan bir kişi yolda yürüyen şüpheli bir bayan olduğu ve bayanın intihar edebileceğini belirtti.

İhbar üzerine olay yerine gelen jandarma ekipleri, yolda kanlar içerisinde olan bir bayan cesediyle karşılaştı. Yapılan incelemede cesedin bölgedeki bir gazinoda çalışan Nezahat Aydemir’e (33) ait olduğu tespit edilirken; Aydemir’e çarparak olay yerinden kaçan 48 RF 523 plakalı marka araç ve sürücüsü olan B.B. ilçeye bağlı Eskiköy köyü yakınlarında gözaltına aldı.

Araç sürücüsü B.B’nin jandarmada verdiği ifadesinde; “Gece neye çarptığımı bilmiyorum. Çarptıktan sonra evime giderek yattım” şeklinde ifade verdiği belirtildi.

Aydemir’in intihar edebileceği yönünde ihbarı veren Kadri Akkuş isimli taksi sürücüsü ise; “Dalyan’dan aldığım yolcuları Dalaman Hava Meydanı’na götürmek isterken yolda bir bayan taksinin önüne atladı. Durup, yardım etmek istedim, ret etti. Olayı jandarmaya haber verdim.

Aradan biraz zaman geçtikten sonra jandarma beni arayarak, bayanın öldüğünü söylediler. Yolcuları hava alanına bıraktıktan sonra olay yerine geldi. Gerekli bilgilere jandarmaya bildirdim” dedi.

Nebahat Aydemir’in cesedi otopsi yapılmak üzere Ortaca Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.