BIST 9.717
DOLAR 32,49
EURO 34,97
ALTIN 2.432,89
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

Özgür Özel'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a cevap geldi: Şair İsmet Özel'e havale ediyorum

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dava açacağını açıklamasına "Erdoğan bu kadar rahatsız oluyorsa kendimden gurur duyarım" diye cevap verdi.

Abone ol

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Adı Özgür ama soyadı çok garip olan bu zatla ilgili avukatlarımız dava açacak" sözleri için şair İsmet Özel'i hatırlattı.

-Özel Halk TV'ye yaptığı açıklamalarında şunları söyledi:
Siz karşısınızdaki kişiyle fikren mücadele edemiyorsanız böyle yaparsınız. Demiş ki adı Özgür soyadı Garip. Kendisini İsmet Özel'e havale ederim. Ona gereken cevabı versin. Bir ara "Her türlü milliyetçiliği ayaklar altında eziyorum" dediğinde İsmet Özel ona güzel cevap vermişti. Şimdi de Özel soyismine saldırı var ona İsmet Özel cevap versin.

-Eğer prompterdan konuşmuyorsa söyleyecek sözü yok. Dokunulmazlığı yoksa cezai tarafı yok diyor. Eğer suç kısmı varsa savcılar inceler dokunulmazlık varsa hemen yargılanamam ama dokunulmazlığım bitince yargılanırım.

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Meteoroloji ve uzmanlardan uyarı! Bugün başlıyor bayramda da hava soğuyor İstanbul, Konya, Ankara...
Foto Galeri Meteoroloji ve uzmanlardan uyarı! Bugün başlıyor bayramda da hava soğuyor İstanbul, Konya, Ankara... Galeriye Gözat