BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  POLİTİKA

Ordu'da MHP'nin 8 ilçe başkanı görevden alındı

ORDU'da partiden ihraç edilen Cemal Enginyurt'a yakınlığıyla bilinen MHP'nin 8 ilçe başkanının görevine son verildi. İlçe başkanlarının görevden alınmasına dair yazı Ordu Valiliğine gönderildi.

Abone ol

MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin fotoğraflarını önceki gün duvardan indiren Milletvekili Cemal Enginyurt’un bu görüntüleri paylaşmasının ardından yeni bir gelişme yaşandı.

MHP'den ihraç edilen Cemal Enginyurt’a yakın olduğu bilinen 8 ilçe başkanı dün itibariyle görevden alınarak resmi yazılar Ordu Valiliği’ne iletildi.

İşte görevden alınan isimler
Enginyurt’a yakınlığı ile bilinen Ünye, Ulubey, Çaybaşı, Mesudiye, Altınordu, Akkuş, Aybastı, Çamaş ilçe başkanlarının görevine son verildi. 

Bahçeli'nin fotoğrafı duvarda asılıydı
Cemal Enginyurt, temmuz ayı sonunda MHP'den ihraç edildikten sonra TBMM'deki odasında çekildiği ve Twitter'dan paylaştığı fotoğrafında arkasında Devlet Bahçeli ile birlikte çekildiği fotoğrafın asılı olduğu görülüyor. 

Bahçeli'nin fotoğrafını kaldırdı
Cemal Enginyurt, dün ise yeni bir fotoğraf paylaştı. Bu fotoğrafta ise Bahçeli'nin fotoğrafının olduğu yerde Alparslan Türkeş'in fotoğrafının asılı olduğu görüldü.