BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  SPOR

Ömer Toprak sezonu kapattı Şenol Güneş karalar bağladı

Werder Bremen'in Eintracht Frankfurt ile oynadığı maçta sakatlanan Ömer Toprak sezonu kapatırken Milli Takım'ın havuzundaki savunma oyuncuların kaybı Şenol Güneş'in canını sıkmaya başladı.

Abone ol

Haziran ayında başlayacak olan EURO 2020 öncesi sakatlık haberleri peş peşe gelmeye başlarken Milli Takım teknik direktörü Şenol Güneş'in planları altüst oldu. Yusuf Yazıcı, Merih Demiral, Cenk Tosun, Ozan Kabak derken bu kez de Ömer Toprak sakatlandı ve milli futbolcu sezonu kapattı.

Sahayı sedyeyle terk etti
Almanya Kupası çeyrek final maçında Werder Bremen deplasmanda Eintracht Frankfurt'a deplasmanda 2-0 mağlup oldu ve kupaya veda etti. Werder Bremen'in Türk stoperi Ömer Toprak aldığı sert müdahale sonrası ciddi şekilde sakatlandı. Oyuna devam edemeyen 30 yaşındaki stoper sahayı sedyeyle terk etti.



Fibula kemiği kırılmamış

Werder Bremen Kulübü'nün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, fibula kemiği kırığı şüphesi nedeniyle hastaneye getirilen Ömer Toprak’ın yapılan tetkikleri sonucunda kırık tespit edilmediği belirtildi. Açıklamada, 30 yaşındaki savunma oyuncusunun yarasına dikiş atıldıktan sonra hastaneden taburcu edildiği de ifade edildi.

3 ay sahalardan uzak kalacak
Ömer Toprak'ın 3 ay sahalardan uzak kalacağı belirtilirken EURO 2020 öncesi Milli Takım'da bir futbolcunun daha sakatlanması moralleri bozdu. Öte yandan Frankfurt kulübü de maç sonrası Ömer Toprak için geçmiş olsun paylaşımında bulundu.



Milli Takım'da sakatlık kabusu

Milli futbolcularımızın yaşadığı talihsiz sakatlıklar futbolseverleri de üzdü. Milli oyuncularımız arasında Merih Demiral, Juventus'ta formayı kaptığı ve performansıyla alkış topladığı dönemde sakatlandı. Genç savunmacının EURO 2020'de forma giyme ihtimali oldukça düşük. Savunmanın bir diğer önemli isimlerinden Ozan Kabak da Schalke'de sakatlandı. Alman kulübü, oyuncunun 9 ila 12 hafta sahalardan uzak kalacağını duyurdu. Crystal Palace forması giyen golcü futbolcumuz Cenk Tosun'dan da üzücü haber geldi. Antrenmanda sakatlanan Cenk Tosun'un da sahalara dönüşünün 6-7 ay sürebileceği ifade ediliyor.