BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Ömer dizisindeki Emine meğer gülebiliyormuş! Çağla Naz Kargı'nın gerçek hallerine bakın

Star TV'nin Ömer dizisindeki Emine karakteri ile büyük beğeni toplayan genç oyuncu Çağla Naz Kargı, gerçek hayatta çok başka! Sürekli ağlayan Emine'nin aksine gülmeyi çok seven biri. Peki Çağla Naz Kargı kimdir, kaç yaşında, hangi dizilerde rol aldı?

Abone ol

Ömer, Netflix'in Shitsel dizisinden uyarlama. Bu akşam 12. bölümü ile ekrana gelecek olan dizideki Emine karakteri de ilgiyle takip ediliyor. Emine karakterine genç oyuncu Çağla Naz Kargı hayat veriyor. Daha önce Emanet, Bizim Hikaye gibi dizilerde de rol alan Çağla Naz Kargı 17 yaşında. 

Ömer dizisinde, 5 çocuklu Nisa'nın en büyük kızı Emine'yi oynayan oyuncu merak ediliyor. Dizide yüzü gülmeyen, hep ağlayan Emine'yi Çağla Naz Kargı oynuyor. Peki kimdir Çağla Naz Kargı?

Çağla Naz Kargı kimdir?

Ömer dizisinde Emine karakterini Çağla Naz Kargı oynuyor. Çağla Naz Kargı 17 yaşındadır.

Kargı, ilk ekran macerasına reklam filmiyle başladı. İlk oyunculuk deneyimi ise Bizim Hikaye oldu. Buradaki performansıyla da büyük beğeni toplayan Çağla Naz Kargı, peş peşe birçok projede yer aldı.

Oynadığı diziler hangisi?
Bizim Hikaye,

Emanet,

Dede Korkut,

Muhteşem Yüzyıl: Kösem,

Adı Efsane,

Ömer

Ömer dizisi nerede çekliyor?

Ömer dizisi İstanbul’da çekiliyor. Ömer dizisinin Camii sahneleri Üsküdar'da bulunan Büyük Selimiye Camii ve yine Üsküdar'da bulunan Valide Atik Camii'de çekiliyor.

İstanbul’un Beşiktaş ve Galata gibi yerlerinde çekilen Ömer dizisinde renkli görüntüler oluştu.