BIST 9.722
DOLAR 32,55
EURO 34,83
ALTIN 2.429,41
HABER /  GÜNCEL

Okulda SAPIK alarmı

İstanbul'da bir okul ayaklandı. Sapık okuldan kaçtı. Veliler tedirgin...

Abone ol

İstanbul Eyüp’te bulunan Tantavi İlköğretim Okulu’nda beden eğitimi dersine eşofmanını giymeden giren 7’nci sınıf öğrencisi C.B., öğretmeni Mümin Abacı tarafından giyinmesi için gönderildi. Ancak küçük kız, ders sonuna kadar dönmeyince öğretmen, arkadaşlarını C.B.’yi aramaya gönderdi. C.B.’yi kızlar tuvaletinde elleri ve ayakları bağlı, ağzı da bantlanmış halde bulan öğrenciler, dehşete düştü.

Sapık, temizlik görevlisi mi?

Öğrenciler, bu sırada okulda temizlikçi olarak görev yapan bir kişinin hızla tuvaletten uzaklaştığını iddia etti. Sınıf arkadaşları, C.B.’nin vücudunda morluklar olduğunu da ileri sürdü. Öğrencilerden B.S., “Tuvaletin önünde bir kalabalık gördüm. Hatice öğretmenimin elinde makas, Çiçek öğretmenimin elinde ise ip vardı. Arkadaşımız tuvaletten ağlayarak çıktı” dedi.

Tacizi duyan veliler okula koştu

Taciz olayı duyulunca veliler okula akın etti. Okul idaresinin kendilerine bilgi vermemesinden yakınan veliler, “Çocuklarımızı emanet ediyoruz. Bu kişi kimse hemen bulunsun” diyerek tepkilerini dile getirdi.

Öte yandan Tantavi İlköğretim Okulu Müdürü Yüksel Karaca’nın ailesini çağırarak C.B.’yi onlara teslim ettiği belirtildi. Polis ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olayla ilgili kendilerine herhangi bir başvuru olmadığını ancak soruşturduklarını bildirdi.