BIST 9.916
DOLAR 32,53
EURO 34,86
ALTIN 2.440,17
HABER /  GÜNCEL

Muğlada PATLAMA

İnşaat işçilerinin kaldığı bir evde meydana gelen patlamada 16 kişi yaralandı.

Abone ol

Muğla'nın Milas ilçesinde inşaat işçilerinin kaldığı bir evde meydana gelen patlamada 16 kişi yaralandı.

Milas Kaymakamı Bahattin Atçı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Milas ilçesine bağlı Güllük beldesinde Atatürk Mahallesi Çamlık Sokakta bulunan binanın 3. katında,16 inşaat işçisinin kaldığı evde bilinmeyen bir nedenle patlama meydana geldiğini bildirdi.

Olayda 16 inşaat işçisinin yaralandığını belirten Atçı, ''Bu işçilerden 4'ünün tedavisi sürüyor. 12'si ayakta tedavi oluyor.'' dedi.

Patlamanın nedeninin jandarma olay yeri inceleme ekiplerince araştırıldığını kaydeden Atçı, ''Evde ikisi büyük 3 mutfak tüpü olduğu tespit edildi. Büyük tüplerden birisi hasar görmüş. Ekiplerimiz patlamaya bu tüpün neden olabileceği üzerinde duruyor. Evde her hangi bir patlayıcı maddeye rastlanmadı.'' diye konuştu.

Yaralılardan Salih Çetin, Bayram Çiçek ve Mehmet Bayrakçı, olay esnasında uyuduklarını anlatarak, ''Patlama sesi ile uyandık. 16 kişi aynı evde kalıyorduk. Gözümüzü açtığımızda hastanede olduğumuzu öğrendik. Evin tavanı tamamen çökmüştü'' dediler.

Patlama sonrasında ev kullanılmaz hale geldi. Patlamanın etkisi ile evin camları ile evde bulunan eşyalar çevreye saçılırken, bölgede bulunan çok sayıda evinde camı kırıldı.