BIST 10.507
DOLAR 32,29
EURO 35,05
ALTIN 2.475,42
HABER /  GÜNCEL

Norveçli kızlar fena dağıttı

Norveçli kızların Ankara'daki bikini şovu, Norveçli gazetelerde bakın nasıl anlatıldı!

Abone ol

Ankara'da güneşlenmek isterken önce bir grubun sonra da askeri bir helikopter pilotunun yakın ilgisiyle karşılaşan Norveç Bayan Valeybol Milli Takımı yine başkentililerin yakın markajındaydı. Avrupa Genç Bayanlar Voleybol Şampiyonası eleme maçları için Ankara'da bulunan Norveç Milli Takımı dün son maçlarını Atatürk Spor Salonu'nda yaptı. Kaldıkları otelden spor salonuna yürüyerek gelen takım yol boyunca çeşitli tezahürat ve tacizlere maruz kaldı. Gazetelerde dün Norveçli voleybolcuların haberini okuyan Ankaralıların bazıları kızları alkışlarken, bir grubun 'fıstık bunlar, fıstık' diye laf atması çevredekilerin tepkisini çekti.

AİLELERİMİZ ŞAŞKIN
Norveç Milli Takımı oyuncusu İngrid Helene Sando, çıkan haberlerin Norveç basınında da yankı bulduğunu belirterek, Türkiye'nin büyük gazetelerinde manşetlerde olduğunu öğrenen annesinin kendisini arayarak 'Kızım sen ünlü mü oldun' diye sorduğunu söyledi. Hanna Sandsdalen ise kendilerine gösterilen ilginin rahatsız edici boyutta olmadığını söyledi.

Türklere bikini ateşi
Norveçlİ kadın voleybolcuların Ankara'da güneşlenmek isterken başlarına gelenler, kendi ülkelerinde, 'Norveç Milli Takımı Türklere Bikini Ateşi Verdi' başlığıyla manşet oldu.

Norveç'in büyük günlük gazetelerinden Dagbladet, askeri helikopterin alçak uçuşa geçmesi dahil voleybolcu kızlara yönelik taciz olaylarını manşetine taşıdı. Gazetenin spor eki, Ankaralıların tacize varan ilgisini, 'Norveç Milli Takımı Türklere Bikini Ateşi' verdi başlığıyla sürmanşetten verdi. Olaya spor ekinde iki tam sayfa ayıran gazete, helikopterin de göründüğü güneşlenme fotoğraflarını da kullandı. Norveçli Gazete haberinde olayları, 'Yüzlerce kişi, polis ve helikopter onları takip etti' diye anlattı.