BIST 9.687
DOLAR 32,59
EURO 34,86
ALTIN 2.505,75

Nilay Deniz Kimdir?

Ateşböceği'de Aslı karakterine hayat veren Nilay Deniz dün akşam kına gecesi düzenledi. Başarılı performansıyla adından söz ettiren Nilay Deniz kimdir nereli kaç yaşında? Nilay Deniz instagram fotoğraflarında neler var? Nilay Deniz ile ilgili tüm bilgiler internethaber'de. Ekranların parlayan yıldızlarından olmaya aday genç oyuncu Nilay Deniz aslen Aydınlı. Tam adı Kıymet Nilay Deniz olan oyuncu, 3 Mayıs 1993 yılında Aydın’da dünyaya gelmiştir. Babası da kendisi gibi oyuncudur. Okul hayatında...

Ateşböceği'de Aslı karakterine hayat veren Nilay Deniz dün akşam kına gecesi düzenledi. Başarılı performansıyla adından söz ettiren Nilay Deniz kimdir nereli kaç yaşında? Nilay Deniz instagram fotoğraflarında neler var? Nilay Deniz ile ilgili tüm bilgiler internethaber'de.

Ekranların parlayan yıldızlarından olmaya aday genç oyuncu Nilay Deniz aslen Aydınlı. Tam adı Kıymet Nilay Deniz olan oyuncu, 3 Mayıs 1993 yılında Aydın’da dünyaya gelmiştir. Babası da kendisi gibi oyuncudur.

Okul hayatında aradığını bulamayan Nilay Denizin ilgisi tiyatroyla buluşmuştur. Yıldızı televizyon dizileriyle parlayacak olan Nilay Deniz, özel tiyatro kollarında eğitimler almış ve artık oyunculuğu meslek olarak seçmiştir.

16 yaşındayken katıldığı bir amatör güzellik yarışmasında derece elde edememesine rağmen Serdar Akar tarafından fark edilmiştir. Böylece ona profesyonel anlamda oyunculuk kariyerinin kapıları açılmıştır. Görüntü Yönetmeni Erçin Karabulut ile nişanlı olan genç oyuncu dün akşam kına gecesi yaptı.

ATEŞBÖCEĞİ'NDE ASLI ROLÜNDE

Duru güzelliği ve doğal oyunculuk performansıyla dikkatleri üzerine çeken Nilay Deniz şimdilerde yeni bir diziyle karşımıza çıktı. Şimdiden sevilen yaz dizileri arasında yerini alan Ateşböceği projesinde, başrolü genç ve yakışıklı oyuncu Seçkin Özdemir’le paylaşıyor. Dizide asi taksi şoförü Aslı’yı canlandıran Nilay Deniz yeni karakteriyle oldukça beğenildi.