BIST 9.469
DOLAR 32,60
EURO 34,84
ALTIN 2.496,13
HABER /  MAGAZİN

Erçin Karabulut kimdir dün akşam Nilay Deniz ile evlendi

Erçin Karabulut kimdir nereli kaç yaşında ne iş yapıyor? Ateşböceği Aslı karakterine hayat veren Nilay Deniz ile dünyaevine giren Ercin Karabulut fotoğrafları. Erçin Karabulut ile ilgili tüm detaylar internethaber'de.

Abone ol

Ateşböceği'nde Nazlı karakterine hayat veren Nilay Deniz dün kır düğünüyle dünyaevine girdi. Herkes Nilay Deniz'in evlendiği Erçin Karabulut' merak ediyor. Peki Erçin Karabulut kimdir ne iş yapıyor kaç yaşında? Erçin Karabulut ile ilgili tüm detaylar haberimizde.

Erçin Karabulut televizyon dünyasının tanınan isimlerinden biri. Ekranın arkasında yer alan Erçin Karabulut görüntü yönetmeni. 39 yaşında olan Erçin Karabulut birçok oyuncuyla beraber çalıştı.

Nilay Deniz ile de bir dizi çekimi sırasında başlayan arkadaşlıkları aşka dönüştü. 24 yaşındaki güzel yıldız dün akşam kır düğünüyle hayatımın aşkı dediği Erçin Karabulut ile evlendi. Düğünde Caner Erkin ve Şükran Ovalı nikah şahitliği yaptı. Ateşböceği'den rol alan yakın arkadaşı Seçkin Özdemir de bu özel günde arkadaşı Nilay Deniz'i yalnız bırakmadı.