BIST 8.990
DOLAR 32,33
EURO 35,08
ALTIN 2.299,18
HABER /  SPOR

NBA maçlarına corona virüs darbesi! Rudy Gobert virüsle dalga geçmişti

NBA'de Utah Jazz forması giyen Rudy Gobert'ın koronavirüs testi pozitif çıktı. Bu gelişme sonrası NBA askıya alındı. Rudy Gobert kısa bir süre öncesinde basın toplantısında koronavirüsü ti'ye almıştı.

Abone ol

NBA'den yapılan yazılı açıklamada, Utah Jazz takımının Fransız yıldızı Rudy Gobert'te corona virüs tespit edilmesinin ardından tüm maçların ikinci bir bildirime kadar iptal edildiği belirtildi.

Testi pozitif çıktı
Utah Jazz'ın Fransız yıldızı Rudy Gobert'e yapılan koronavirüs testi pozitif çıktı. Dün gece oynanması gereken Oklahoma City Thunder - Utah Jazz maçı ise başlamasına kısa bir süre kala durduruldu ve maç iptal edildi.



Maçın oynanacağı sahada olmadığı belirtildi

Yapılan açıklamada ayrıca Covid-19 çıkan oyuncunun o sırada maçın oynanacağı sahada olmadığı belirtildi. 



Virüsle dalga geçmişti

Rudy Gobertin, geçtiğimiz günlerde basın toplantısı sırasında koronavirüs ile dalga görüntüler ortaya çıktı. Fransız basketbolcu, muhabirlerin mikrofonlarına ve kayıt cihazlarına tek tek dokunmuştu.

Geçtiğimiz günlerde seyircisiz maçlara çıkmayacağını ifade eden LeBron James, Koronavirüsle ilgili yaptığı açıklamada "Spor organizasyonlarını, okulları, ofis çalışmalarını ve birçok şeyi iptal ediyoruz. Ancak iptal etmemiz gereken şey 2020! Bu 3 ay çok sıkıntılı geçti! Tanrı sizi korusun, kendinize iyi bakın." dedi.

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Tom Hanks coronavirüse yakalandı! Kendisi duyurdu eşi de virüslü
Foto Galeri Tom Hanks coronavirüse yakalandı! Kendisi duyurdu eşi de virüslü Galeriye Gözat