BIST 9.479
DOLAR 32,60
EURO 34,81
ALTIN 2.507,68
HABER /  GÜNCEL

Monotonlaşan evliliğinizi hareketlendirin! Evliliği güçlendirmenin mucizevi yolları

Evlendikten sonra eski heyecanınızı kaybettiğinizi mi düşünüyorsunuz? Eşiniz artık sizinle vakit geçirmekten zevk almıyor mu? Aranızdaki muhabbet gün geçtikçe azalıyor mu? Dert etmeyin... Bu sorunları hemen çözecek o yöntemleri sizler için derledik. Bunları uyguladığınız zaman ilişkinizin eski heyecanına çabucak kavuşacaksınız.

Abone ol

Zaman geçtikçe her şey gibi evlilikler fe monotonlaşabilir. Elbette ki bu durumda yapabileceğiniz birçok şey vardır. Eşinizin sizden ve evlilikten sıkılmasını istemezsiniz. Güzel giden bir evlilik hayatının sıkıcı bir hal alması genellikle kaçınılmaz olabilir. Kimisi 'evlilik aşkı öldürür' sözünü bizzat yaşıyor olsa da, kimisi evlendikten sonra daha çok aşık oluyor. Bu dengeyi sağlamak ve tutturmak sizin elinizde... Eşinizi kendinize daha çok bağlamak, evliliğiniz sıkıcı bir hal alıyorken eğlencelileştirmek, güzel vakit geçirmek ve evliliğinizi kurtarmak sizin elinizde... Bu yöntemler sayesinde eşinizle aranızdaki bağ güçlenecek ve özlediğiniz eski güzel günlerdeki gibi olacaksınız. Eşiniz, sizin yanınıza gelmek için can atacak. İşte monotonlaşan evliliğinizi hareketlendirmenin ve evliliğinizi kurtarmanın yolları...

Değişiklik yapmak

Evlilikler, bir zaman sonra rutinleşeceğinden dolayı sıkıcı bir hale de geliyor olabilir. Bu durumda yapmanız gereken şey, değişikliktir. Sıkıcılaştığını, rutinleştiğini, monotonlaştığını düşündüğünüz evliliğiniz için farklı bir şeyler organize edebilirsiniz. Örneğin durduk yere romantik bir akşam yemeği hazırlayabilirsiniz ya da romantik bir yere yemeğe gidebilirsiniz. Ya da daha önce yapmadığınız herhangi bir şeyi birden bire yapıp, eşinizi şaşırtıp heyecanlandırabilirsiniz. 

İlgi göstermek

Evliliklerde zaman ilerledikçe eşlerin birbirine gösterdiği ilgi azalabilir. Bu durum da monotonlaşan ve rutinleşen evlilik günlerini daha sıkıcı bir hale getirir ve eşleri birbirinden uzaklaştırır. Eşinizle aranızda böyle bir ilgi problemi olduğunu düşünüyorsanız onunla ilgilenin ve ilişkinizi kurtarın. Güçlü bir evliliğin önemli sırlarından bir tanesi ilgiyi azaltmamaktır. Zamanlar azalacak olan ilgi, sizi birbirinizden uzaklaştıracaktır ve evliliğinizdeki heyecanı kaybetmenize sebep olacaktır.

Güzel vakit geçirmek

Evliliğinizi göz göre göre sıkıcı ve ilgisiz bir ilişkiye dönüştürmeyin. Eşinizle güzel vakit geçirmek için alan oluşturun. Dışarıya çıkın, sinemaya gidin, evde film izleyin, birlikte dans edin, gitmediğiniz yerlere gidin ve bunlar gibi aklınıza gelen birçok aktiviteyi eşinizle birlikte büyük bir heyecanla yapın. Bu, evlilik hayatınızın her zaman renki kalmasını sağlayacak ve birlikle güzel vakit geçirdikçe aranızdaki bağ kuvvetlenecek.

Doğru şekilde tartışmak

Elbette ki her ilişkide olduğu gibi sizin ilişkinizde de bazı fikir ayrılıkları, anlaşmazlıklar ve tartışmalar olacaktır. Bu tartışmaları belli bir seviyede ve belli bir üslupla yapmak çok önemlidir. Eşinizle tartışırken sesinizi yükseltmemeye, kırıcı sözler söylememeye, sorunları sakin bir şekilde çözmeye kendinizi alıştırın. Böylelikle bunları yapmayan eşiniz de zamanla sakin tartışmayı öğrenecek ve aranızdaki bağ hiç tahmin etmeyeceğiniz şekilde güzelleşecek ve güçlenecek.