BIST 9.712
DOLAR 32,51
EURO 34,92
ALTIN 2.431,51
HABER /  SPOR  /  BEŞİKTAŞ

Mohamed Elneny için İtalya’dan sürpriz iddia

Beşiktaş’ın Mısırlı orta saha oyuncusu Mohamed Elneny için İtalya’dan sürpriz bir iddia geldi.

Abone ol

Beşiktaş'ın büyük ümitlerle Arsenal’den kiraladığı Mohamet Elneny için İtalya’dan şok bir haber geldi. Beşiktaş’ta Gaziantep maçında gördüğü kırmızı kartla takımını 3 maç yalnız bırakan ve henüz istenileni tam olarak veremeyen Mısırlı oyuncu, İtalya Serie A'da zor günler yaşayan AC Milan’a önerildi. Çizmede yayım yapan Milan News isimli internet sitesi, FIFA Menajeri Sascha Empacher’in dün Casa Milan’ı ziyaret ettiğini ve içinde Elneny’nin de bulunduğu isimleri İtalyan devine teklif ettiğini yazdı.

1 yıllık sözleşmesi var
Siyah-Beyazlı kulüple sezon sonuna kadar sözleşmesi bulunan Elneny’i Milan’a teklif eden menajer Empacher, eski G.Saraylı Ozan Kabak ile Chelsea’nin Real Mallorca’ya kiraladığı Baba Rahman’ı da önerdi. Milano ekibinin bu öneriler karşısında nasıl bir tavır takınacağı bilinmiyor.

Pioli göreve yeni geldi
İtalya’nın en güçlü kulüplerinden Milan’da alınan kötü sonuçlardan sonra görevden alınan Marco Giampaolo’dan boşalan teknik direktörlük görevine Stefano Pioli getirilmişti. Pioli’nin Ocak’ta yeni transferler istediği gelen haberler arasında yer alıyor.