BIST 9.645
DOLAR 32,58
EURO 34,88
ALTIN 2.439,29
HABER /  MEDYA

Buket Aydın sınırdaki pozu olay oldu CHP'li Bekaroğlu'nun tepkisine sunucudan jet yanıt

Barış Pınarı Harekatı devam ederken, PKK/YPG'lilerin gazetecilere saldırdığı bölgeye giden sunucu Buket Aydın'ı verdiği poz sosyal medyada olay oldu. CHP'li Mehmet Bekaroğlu'nun "Siz sanki defileye çıkmış poz veriyorsunuz. O kadar boyanmaya nasıl zaman buldunuz?" ifadelerine Aydın'dan jet yanıt geldi.

Abone ol

Sunucu Buket Aydın, PKK/YPG'lilerin gazetecilere saldırdığı bölgeye gitti. Buket Aydın o anların fotoğrafını, "Saldırsanız da buradayız" notuyla yayınladı.

Sanki defileye çıkmış poz veriyorsunuz

CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu ise Buket Aydın'ın o pozunu sert sözlerle eleştirdi. Bekaroğlu yayınladığı mesajda, "Yaptığınız iş ciddi bir iş, bebekler ölüyor, siviller, askerler ölüyor, anne babaların gözleri ekranlarda çocuklarının haberlerini bekliyor. Siz sanki defileye çıkmış poz veriyorsunuz. O kadar boyanmaya nasıl zaman buldunuz? Yazıklar olsun!" ifadelerini kullandı.


Buket Aydın'dan jet yanıt
Bekaroğlu'nun eleştirilerine tepki gösteren Buket Aydın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Ailemizi geride bırakıp canımızı hiçe sayıp her türlü riski alıp Akçakale’den tüm gelişmeleri sizlere aktarmaya çalışırken terör örgütünün hedefi olmak bizi şaşırtmıyor da sizlerin hedefi olmak çok şaşırtıyor doğrusu @MBekaroglu" ifadelerini kullandı.

Barış Pınarı Harekatı'nın 3'üncü gününde Nusaybin ilçesinden Kamışlı'da yaşanan gelişmeleri takip eden basın mensuplarına yönelik keskin nişancılar tarafından saldırı düzenlenmişti. Terör örgütü PKK/YPG'liler tarafından düzenlenen saldırı sonucu iki basın mensubu hafif şekilde yaralanmıştı. Yaralı gazeteciler, olay yerine giden sağlık ekipleri tarafından tedavi edilmişti. Teröristler daha sonra restorana ateş açmıştı. Basın mensuplarının yayın yapmasını istemeyen teröristler sürekli bölgeye taciz ateşi açmıştı.

"Siz ancak elinizde telefon boş boş yazarsınız''
Aydın, bu polemikten yaklaşık 12 saat sonra kişisel Twitter hesabında yeni bir paylaşım yaptı ve "Siz ancak elinizde telefon boş boş yazarsınız. Benim ne yaptığımı Akçakale halkı biliyor. Esas sorun gazetecilere saldıran terör örgütüne bile bu tepkiyi göstermemeniz. Şehitlerimizin yasını tutun. Öyle ya da böyle oradayım işte halkımızın askerimizin yanındayım. Umurumda değilsiniz" dedi.