BIST 8.725
DOLAR 32,34
EURO 35,13
ALTIN 2.237,45
HABER /  POLİTİKA

Mehmet Barlas'tan ezber bozan "Abdullah Gül ve Ahmet Davutoğlu" çıkışı!

Sabah yazarı Mehmet Barlas, yeni yazısında "Gerçekten de Abdullah Gül, Ali Babacan, Ahmet Davutoğlu gibi isimlerin İstanbul seçimleri dolayısıyla siyasi gündeme düşen isyanları, sadakat kavramının irdelenmesinin ötesinde ilgi gerektiriyor" değerlendirmesi yaptı.

Abone ol

Mehmet Barlas, "İstanbul’daki seçim AK Parti’nin yoğun gündemini derinine etkiliyor" başlığıyla yayımlanan yazısında "İstanbul'da 23 Haziran'da yapılacak olan İstanbul Belediye Başkanı seçiminin ikinci raundu, özellikle AK Parti'deki yansımaları açısından bir yerel seçimden öteye anlam taşıyor" diye yazdı.

"İkinci raunda da Ekrem İmamoğlu'nun çoğunluğu alması halinde..."

(....) Barlas, "Bazılarına göre bu ikinci raunda da Ekrem İmamoğlu'nun çoğunluğu alması halinde, önümüzdeki dönem bir erken genel seçim ve erken Cumhurbaşkanı seçimi bile gündeme gelebilir" ifadelerini kullandı.

Yeni parti tartışmaları

(...) "Gerçekten de Abdullah Gül, Ali Babacan, Ahmet Davutoğlu gibi isimlerin İstanbul seçimleri dolayısıyla siyasi gündeme düşen isyanları, sadakat kavramının irdelenmesinin ötesinde ilgi gerektiriyor" diyen Barlas, "AK Parti zemininde ve tabanında nasıl bir rağbet buldular ki bu isimler sabır taşlarını çatlatıp nihayet meydanlara çıkmayı düşünmektedirler.
Abdullah Gül'ün ’Madem İmamoğlu yapabiliyor, ben neden yapmayayım ki’ diye düşünmesi mümkün müdür ki?" diye sordu.

"FETÖ'cü avı"

Barlas sözlerini şöyle sürdürdü: Bunların yanında 'FETÖ'cü avı’nın ölçüyü kaçırmış olması veya yargıda kalan FETÖ'cülerin bu konuyu köpürtmüş olmaları yanında ekonomik krizin geniş kitlelerdeki olumsuz yansımaları da, herhalde AK Parti zirvesinin ilgilenmesi gereken sorunlar arasındadır.

Barlas'ın yazısının tamamını okumak için tıklayınız...

Tüm yazarları görmek için lütfen linki tıklayınız...

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Dilber Ay'ın eşi günler sonra herşeyi anlattı! Meğer böyle ölmüş
Foto Galeri Dilber Ay'ın eşi günler sonra herşeyi anlattı! Meğer böyle ölmüş Galeriye Gözat