BIST 9.456
DOLAR 32,60
EURO 34,81
ALTIN 2.495,47

Meghan Markle Kimdir?

Prens Harry ile aşk yaşamaya başladıktan sonra magazin gündemine düşen Meghan Markle kimdir aslen nereli kaç yaşında? Meghan Markle ne iş yapıyor instagram fotoğraflarında neler var? Meghan Markle ile ilgili tüm detaylar internethaber'de. Pek çok kişinin onu Suits dizisinden tanıdığı güzel yıldız hem fiziğiyle hem de oyunculuğuyla dikkatleri üzerine çekiyor. 35 yaşındaki güzel yıldız Afro Amerikalı bir anne ve Amerikalı bir babanın kızı. Kaliforniya’da doğup büyüyen...

Prens Harry ile aşk yaşamaya başladıktan sonra magazin gündemine düşen Meghan Markle kimdir aslen nereli kaç yaşında? Meghan Markle ne iş yapıyor instagram fotoğraflarında neler var? Meghan Markle ile ilgili tüm detaylar internethaber'de.

Pek çok kişinin onu Suits dizisinden tanıdığı güzel yıldız hem fiziğiyle hem de oyunculuğuyla dikkatleri üzerine çekiyor. 35 yaşındaki güzel yıldız Afro Amerikalı bir anne ve Amerikalı bir babanın kızı. Kaliforniya’da doğup büyüyen Markle, şu an Toronto’da yaşıyor. Babası 72 yaşındaki Thomas W. bir görüntü yönetmeni. İşinde o kadar iyi ki Üstün Başarı Ödülü ve Emmy Ödülü var. 60 yaşındaki annesi ise terapist ve sosyal hizmet uzmanı.

DAHA ÖNCE EVLENDİĞİ İÇİN KRALİÇE SICAK BAKMIYOR

Meghan Markle 2004’te yapımcı Trevor Engelson ile birlikte olmaya başladı. 2011’de evlenen çift iki yıl evli kaldıktan sonra boşandı. Üstelik boşanma sebebi olarak da Markle’ın eşini aldattığı yönünde dedikodular var. Kraliyet ailesi geleneğine göre Kraliçe Elizabeth bu aşka çok sıcak bakmıyor. 

PRENS HARRY İLE YARDIM SIRASINDA TANIŞTI

Ünlü oyuncu, hayır işleriyle de adını duyuruyor. Afganistan’da bulunan ABD kuvvetlerini ve ailelerini ziyarete gidiyor, menstrüel sağlığın duyurulması için Delhi ve Mumbai’de kadınlarla buluşuyor, yardım dernekleri için iş birliği yapıyor… Onun bu kadar hayırsever biri olması bir bakıma Prens Harry ile yollarının kesişmesini de sağladı. Söylentiye göre Meghan Markle, bir dernek toplantısında Prens Harry ile tanıştı.