BIST 9.525
DOLAR 32,57
EURO 34,74
ALTIN 2.493,49
HABER /  DÜNYA

Hayal kırıklığı yaşadılar! Prens Harry ve Meghan Markle birbirlerini yemeye başladı

ABD'ye yerleşen Prens Harry ve Meghan Markle'ın hayal kırıklığı yaşadığı, deyim yerindeyse birbirlerini yedikleri öne sürüldü.

Abone ol

Geçtiğimiz günlerde evliliklerinin üçüncü yılını kutlayan Prens Harry ve Meghan Markla çifti ile ilgili İngiliz ve Avustralya basını çiftle ilgili bomba bir iddiayı öne sürdü. İddiaya göre; 27.5 milyon dolarlık malikanelerinde yaşayan çift göründüğü kadar mutlu değil. Durmadan tartışıyorlar ve sık sık kavga ediyorlar. İngiliz kraliyet ailesindeki sorumluluklarından uzaklaşmaktan dolayı mutlu olan Prens Harry, doğup büyüdüğü topraklardan vazgeçti ancak Hollywood hayatına uyum sağlayamadı. Bu durum da Markle'ın gerilim yaşamasına yol açtı.

Harry, vaktinin bir çoğunu oğlu Archie ile oynayarak ve köpeğini kumsalda gezdirerek geçiriyor. Ama Meghan Markle, kocasının da tıpkı kendisi gibi vaktinin büyük bölümünü iş bağlantıları kovalayarak geçirmesini istiyor. Bu tezatlık da çiftin arasında bir gerilim doğmasına neden oluyor. Markle'ı rahatsız eden ayrıntılar arasında, eşi Harry'nin iş bağlantılarının dışında kendi arkadaşlarıyla kaynaşmaya çalışmaması da var.


Harry'nin bir prens gibi davranmasını istiyor
Markle'ın, eşinin hep aynı gri takım elbiseyi ve kıyafetleri giymesinden, sürekli beyzbol şapkası takmasından da pek hoşlanmıyor. Bir prens ile hayatını birleştiren Markle, eşi Harry'nin de bir prens gibi davranmasını istiyor. Harry'nin en büyük destekçisi ise bu süreçte eşi  Meghan Markle'ın annesi Doria Ragland oldu. Kızı Markle'ın, herkesi yönlendirmeyi ve kontrol altında tutmayı seven karakteri olduğunu bilen anne, damadı için bu durumun zor olduğunun farkında ve  Ragland da Harry'ye destek veriyor. Kaynanası Doria Ragland, Prens Harry'nin zaman içinde en yakın arkadaşı oldu.


Komşunun tavuklarına ayı saldırdı
ABD'de kendilerine yeni bir hayat kuran Prens Harry ile Meghan Markle birkaç gün önce evlilik ilişkileri ve kraliyet ailesi ile ilgili sorunlar dışında ilginç bir konuyla gündeme gelmişti. Montecito'daki malikanelerinin bahçesinin bir bölümünde bir kümes kuran ve tavuk, horoz gibi hayvanlar besleyen çiftin komşuları, kendi bahçesine de giren siyah bir ayı konusunda çifti uyardı. Harry ve Markle'ın, Penelope Bianchi adlı 74 yaşındaki komsusu, kendi evinin güvenlik kamerasına yansıyan siyah bir ayının görüntülerini çiftle paylaştı. Komşusunun bahçesine giren siyah ayının, Penepole Bianchi'nin sahip olduğu sekiz tane tavuğu öldürdüğü de ileri sürüldü. Komşuları Bianchi, Harry ile Meghan'ı da kendi kümeslerini ve orada yaşayan tavuklarını korumaya almaları konusunda uyararak, ayıların kümesi ziyaret etmesini önlemek için gerekli önlemleri alması gerektiğini bildirdi.