BIST 9.677
DOLAR 32,59
EURO 34,87
ALTIN 2.502,93
HABER /  GÜNCEL

Masterchef Mustafa Ozan 2021 aslen nereli kaç yaşında evli mi?

Masterchef 2021'de bu akşam eleme heyecanı yaşanacak. Jüri tarafından son 3'e bırakılan ve final yemeğini yapacak isimlerden biri de Masterchef'e yedek kadrodan gelen Mustafa Ozan oldu. 25 yaşında olan Mustafa Ozan İstanbul doğumlu. Birçok balık restoranında çalışan Mustafa Ozan yıllardır bu mesleğin içinde.

Abone ol

Masterchef 2021'de yine bir eleme heyecanı yaşanıyor ve bu hafta son 3'e kalan ve yarışmaya devam etmek için en iyi yemeği yapmak zorunda olan 3 yarışmacından biri de Mustafa Ozan oldu. 25 yaşında olan Mustafa Masterchef'e yedek kadrodan gelen ilk isim oldu. Peki kimdir Masterchef Mustafa Ozan, instagram hesabı nedir?

MasterChef Mustafa Ozan, ilk hafta elenen isim yerine yedeklerden ana kadroya giren isim oldu. MasterChef Mustafa, yedek yarışmacılar arasında oynanan oyunu kazanarak adını ana kadro arasına yazdırdı. Peki, MasterChef Mustafa Ozan kimdir, kaç yaşında, aslen nereli?

Sevilen yarışma MasterChef Türkiye’de yedek yarışmacılar arasından ana kadroya Mustafa Ozan girdi. Eleme turlarında yaptığı başarılı yemekler ile dikkat çeken MasterChef Mustafa, yedekler arasında oynanan elemeyi geçerek ana kadroya girmeyi başardı. Bu akşam, ana kadro yarışmacıları arasında kaptanlık oyunu mücadelesi veren yarışmacı, MasterChef Mustafa kimdir, kaç yaşında, nereli araştırılmaya başlandı. İşte MasterChef Mustafa Ozan hakkındaki bilgiler…

Mustada ozan kimdir: 10 Nisan 1996’da İstanbul Bakırköy’de doğdu. İki farklı lisede bulunduktan sonra Bakırköy Lisesi’nden mezun oldu. 2015’te Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi’nde Aşçılık bölümüne girdi. Üniversite yıllarında birçok balık restoranında çalışma fırsatı buldu.

Mezun olduktan sonra İstanbul’da beş yıldızlı oteller ve restoranlarda mesleki tecrübesini pekiştirdi. 2018’de D Maris Bay Peninsula’da çalıştıktan sonra İstanbul'a döndü.

Genç yaşta dünyaca kabul görmüş birçok şefle aynı mutfakta yemek pişirme şansına sahip olan Ozan, 2018’den beri Ulus 29 Restaurant’ta kısım şefi pozisyonunda mesleğini icra etmektedir.

Dalgıçlık, doğa yürüyüşü ve skydiving gibi aktif hobileri ve tutkuları vardır.

Finale nasıl kaldı: Mustafa Ozan MasterChef’in birinci turunda bezelye püresi ve taneleri eşliğinde tarhana soslu levrek yapmıştı. Doğal olan her şeyi pişirmeyi çok seven MasterChef Mustafa, 3 evet alarak bir üst tura çıkmayı başarmıştı.

Üçlü düello turunda ise Emre Büber ve Mert Özen ile karşılaştı. Yarışmacılardan etli yaprak sarması hazırlamaları istendi. Şeflerin verdiği ortak karar ile Masterchef tarihinde bir ilk gerçekleşti.

Şefler, Emre Büber ve Mustafa Ozan’ın bir üst tura birlikte aynı anda geçmesine karar verdi.

Final turunda ana kadroya giremeyen Mustafa Ozan, yedek yarışmacılar arasına girdi. Ana kadroya girecek ismi belirleyecek oyunda ilk turda yarışmacılardan istenen yemek Viyana şinitzel idi. Bu yemeği başarılı yapan Berk, Azize, Ateş, Mustafa, Rabia ikinci tura geçti. Bu turda ana ürün olarak rezene verilen yarışmacılardan yaratıcı bir yemek yapılması istendi. Şefler, gecenin en başarılı tabağını hazırlayan Mustafa’nın ana kadroya girdiğini açıkladı.