BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 35,00
ALTIN 2.428,94
HABER /  GÜNCEL

Masterchef Metin Yavuz kimdir, aslen nereli kaç yaşında Metin Yavuz evli mi?

Masterchef 2022'nin kadrosuna ilk giren isim 18 ismin arasından ilk turda sıyrılmayı başaran Metin Yavuz oldu. Yaptığı yaratıcılık yemeği ile jüriyi mest eden Metin Yavuz sosyal medyanın da gündemi oldu. Tavırları ve efendiliği ile dikkat çeken Masterchef Yavuz kimdir, aslen nereli, kaç yaşında ve Metin Yavuz evli mi?

Abone ol

Masterchef Türkiye'nin ana kadrosuna girmeyi başaran ilk isim Metin Yavuz oldu. Daha elemelerde iddiasını ortaya koyan Metin Yavuz'un hayatı da merak edildi. Vişnenin ana ürün olduğu yaratıcılık yemeğini başarıyla bitiren ve jüriyi mest eden Metin Yavuz kimdir, aslen nereli ve kaç yaşında soruları ise araştırıldı. 

Metin Yavuz 24 yaşında ve mart ayından beri nişanlı. Metin Yavuz'un nişanlısı kimdir sorusunun yanıtı ise henüz yok. Fakat nişanlısı ile mutluluk pozlarını paylaşan Metin Yavuz'un instagram hesabı metinyavuzx ve şimdilik 1,485 kişi tarafından takip ediliyor. 

Masterchef Metin Yavuz kimdir: Metin Yavuz 24 yaşında ve Bolu Mengenli'dir.  2019 yılında katıldığı Ulusal Genç Şefler Yarışması'nda birinci olmuştur. 2014 yılından beri aşçılıkla uğraşan Metin Yavuz, 2015 yılından itibaren de aynı işletmede çalışıyor.

MasterChef ilk turda 2 evet alarak bir üst tura çıkmıştı. 2. turdada başarılı olarak 3. tura yükseldi. Son turda da performans sergileyen isim, ana kadroya giren ilk yarışmacı oldu.