BIST 8.984
DOLAR 32,33
EURO 35,04
ALTIN 2.282,96
HABER /  GÜNCEL

Mahalle muhtarı milyoner etti

Sayısal Loto bayisi işleten mahalle muhtarı, 3 hafta devreden ikramiyenin şokunu yaşıyor.

Abone ol

Samsun'da Sayısal Loto bayisi işleten muhtar Kemal Kocabay, Sayısal Loto'nun 3 hafta devretmesiyle biriken toplam 5 milyon 345 bin YTL'lik büyük ikramiyeyi kazanan talihlilerden birinin kendi bayisinde oynadığı lotoyla kazanmasının şaşkınlığını ve sevincini yaşıyor.

Sayısal Loto'nun 3 hafta üst üste devretmesinin ardından büyük ikramiye rekora koşarak 5 milyon 345 bin YTL'ye ulaştı. Vatandaşlar büyük ikramiyeyi kazanmak için Sayısol Loto bayilerine koşarken, 20 Mayıs Cumartesi akşamı yapılan çekilişte 6-20-27-34-42-47 rakamlarını bilen aralarında Samsunlu talihlinin de bulunduğu 5 kişi ikramiyeyi kazandı. 1 milyon 69 bin YTL ikramiye kazanan Samsunlu talihli halen ortaya çıkmazken, şans kuponunun İlyasköy Mahallesi'nde Kardeşler İddia ve Sayısal Loto Bayisi'nde oynandığı belirlendi. Mahalle sakinleri talihliyi merak ederken, büyük ikramiyenin oynandığı bayi ise afiş bastırıp cama asarak büyük ikramiyenin kendi bayilerinde çıktığını duyurdu.

Bayi sahibi ve aynı zamanda mahallenin muhtarı olan Kemal Kocabay, büyük ikramiyenin kendi bayisinde oynanmasının şaşkınlığını yaşadığını söyledi. Uzun zamandır Samsun'a büyük bir ikramiye çıkmadığını belirten Kocabay, bayisinin şans kapısını açtığını dile getirdi. İkramiyenin çıktığının duyulmasının ardından bayiye ilginin bir anda arttığını ve herkesin şans oyunu oynamak için geldiğini ifade eden Kocabay, talihlinin ortaya çıkmasını beklediğini kaydetti.