BIST 10.015
DOLAR 32,38
EURO 34,72
ALTIN 2.433,63
HABER /  SPOR

Lazarov Erciyessporda

Kayseri Erciyesspor, anlaşmaya vardığı Gaziantepsporlu Lazarov ile 1 yılı opsiyonlu 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Abone ol

Kayseri Erciyesspor, resmi transfer döneminin ilk gününde, daha önceden anlaşmaya vardığı Gaziantepsporlu Lazarov ile 1 yılı opsiyonlu 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Hacı Boydak Kulüp Tesislerinde gerçekleştirilen ve başkan vekili Erol Bedir, ikinci başkan Şaban Zıkkavun ile menajer Saffet Sancaklı ile çok sayıda taraftarın da hazır bulunduğu imza töreninde Lazarov, kendisini 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 3 yıllığına Mavi-siyahlı renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.

Başkan vekili Erol Bedir, geçen seneden beri arzuladıkları ve takımda görmeyi istedikleri Lazarov'u aldıkları için mutlu ve gururlu olduklarını söyledi. Lazarov'un kendisini ispatlamış bir futbolcu olduğunu ve Türkiye'de bulunduğu 5 yıllık sürede başarılı bir performans çizdiğini kaydeden Bedir, ''Takımımızı tercih ettiği için Lazarov'a ve menajeri Saffet Sancaklı'ya teşekkür ediyorum. Attığı imzanın hem kendisine hemtakımımıza hayırlı olmasını diliyorum'' dedi.

Tecrübeli futbolcu Lazarov da büyük hedefleri olduğu için Kayseri Erciyesspor'u tercih ettiğini belirterek, ''Erciyesspor Kulübünün çok iyi bir kulüp olduğunu biliyorum. Hem burada oynayan arkadaşlarımdan
hem de kamuoyunda gördüğüm kadarıyla büyük hedefleri olan bir kulüp. Mutluyum'' diye konuştu.

Forması hazırlanmadığı için Cenk İşler'in forması giydirilen Lazarov, taraftarların sevgi gösterileri arasında Erciyes Dağı'nı arkasına alarak basın mensuplarına poz verdi.