BIST 10.083
DOLAR 32,38
EURO 34,79
ALTIN 2.434,52
HABER /  POLİTİKA

Rahşanın fotoğraf yorumu

Bülent Ecevit’in bugün basında yer alan fotoğrafıyla ilgili olarak eşi Rahşan Ecevit işte böyle konuştu.

Abone ol

Geçirdiği beyin kanaması sonrasında GATA"da tedavi altına alınan eski Başbakan Bülent Ecevit"in bugün basında yer alan fotoğrafıyla ilgili olarak eşi Rahşan Ecevit, "böyle şeyler olur" dedi.

Rahşan Ecevit, GATA"da gazetecilerin sorularını yanıtladı. Bülent Ecevit"in bugün basında yer alan fotoğrafıyla ilgili dava açıp açmayacaklarına ilişkin bir soruya Rahşan Ecevit, "Öyle bir şey düşünmüyorum, böyle şeyler olur, sadece diyorum" dedi. "Basında yer alan fotoğraftan rahatsız olmadınız mı" şeklindeki bir soruya Rahşan Ecevit, "Böyle şeyler olur" karşılığını verdi.

Rahşan Ecevit, Bülent Ecevit"in sağlık durumundan umutlu olduğunu belirterek, "Çünkü kolunu, ağzını falan oynatıyor" dedi. Tedavinin ne kadar süreceğiyle ilgili birşey söylemeyeceğini dile getiren Rahşan Ecevit, "ama sabırla bekleyeceğiz" dedi. Rahşan Ecevit, eşinin iç organlarının çok iyi çalıştığını belirterek, günde iki defa Bülent

Ecevit"in yanına çıktığını ve kendisiyle konuştuğunu söyledi. Rahşan Ecevit, eşinin konuşmalarına henüz tepki vermediğini söylerken, yapılan konuşmaların içeriğinin kendisinde saklı olduğunu ifade etti.