BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  EKONOMİ

Klozete atılabilen kağıt

Lotus Anonim Şirketi tuvalet kağıdı sektöründe bir ilke imza attı.

Abone ol

Tuvalet temizliğinde yepyeni bir devir başlıyor. Lotus Anonim Şirketi tuvalet kağıdı sektöründe bir ilke imza atarak Türkiye’nin klozete atılabilen ilk ıslak tuvalet kağıdını üretti. Nemli dokusu, hijyenik formülü ve içerdiği etken maddeler ile mikropları yok eden Hops Islak Tuvalet Kağıdı, tüketicilerin gerçek temizliğe ulaşmaları için sağlıklı ve çağdaş bir çözüm sunuyor. Dermatolojik olarak uygunluğu test edilen, kullanışlı kutu ve paket şeklinde raflardaki yerini alan Hops Islak Tuvalet Kağıdı’nın tuvalet temizliğinin en önemli yaş grubu olan çocuklar için de Hops For Kids adlı ürünü bulunuyor. Geri dönüşüm özelliği ile çevre dostu olan ve suya gerek duymadan mükemmel temizliğe kavuşmanızı sağlayacak olan Hops Islak Tuvalet Kağıdı’nı denemeye hazır mısınız?

Tuvalet temizliğinde farklı bir sayfa açılıyor. Lotus Anonim Şirketi, Türkiye’nin ilk ıslak tuvalet kağıdı Hops’u tüketicilerle buluşturuyor. Ergonomik, rahat kutulardaki Hops Islak Tuvalet Kağıdı, kutudan kağıtları tek tek alabilme özelliği ile diğer tuvalet kağıtlarına temas etmeden zahmetsiz bir hijyen getiriyor. Pratik açılıp kapanan işlevsel kapak sistemi, ıslak tuvalet kağıdının nemini korumasını sağlıyor.

İçeriğindeki papatya özü ekstresi ve provitamin B5 sayesinde cildin nem kaybetmesini engelleyerek, tahriş sorununu ortadan kaldıran alkolsüz Hops Islak Tuvalet Kağıdı, size zaman kaybetmeden, suya sabuna dokunmadan kusursuz hijyeni sunuyor. Kağıdın geri dönüşümü sayesinde çevre dostu da olan Hops Islak Tuvalet Kağıdı, kısaca yaşamı daha zevkli hale getiriyor.

Hops Islak Tuvalet Kağıdı’nın çocukların, dolayısıyla annelerin de hayatını kolaylaştıran Hops for Kids adlı ürünü de bulunuyor. Çocukların tuvalet temizliğinde onlara kolay, etkili ve gerçek hijyen sağlayan Hops for Kids, pratik ve özel tasarımlı kutusu ile çocukların tuvalet alışkanlığının gelişmesine yardımcı oluyor. Anneler için oldukça hassas olan bu dönemi çocuklar için eğlenceli hale getiren Hops for Kids, özel formülü sayesinde hem cilde zarar verebilecek bakterilerin yerleşmesine engel oluyor hem de cildinin yumuşaklığını koruyor.