BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Özsut tatlıları revaçta

Özsüt tatlıları hiçbir katkı maddesi kullanılmadan günlük olarak hazırlanıyor.

Abone ol

Özsüt’ün meşhur kazandibi, özel cevizli güllacı ve nefis peynirtatlısı her yıl olduğu gibi bu sene de ramazanın en gözde lezzetleri.  Geleneksel Osmanlı lezzetlerini yansıtan Özsüt tatlıları eski ramazanları sofranıza kadar getiriyor.

Ülkemizin en sevilen tatlılarını hazırlayan Özsüt, ramazanda da nefis lezzetleriyle sofraların baş tacı olmaya devam ediyor. Özsüt’ün özel ramazan lezzetleri arasında dikkati çekenler arasında ilk sırada geleneksel kazandibi yer alıyor. 70 yıldır değişmeyen tarifiyle Türkiye’de adeta bir efsane haline gelen Özsüt’ün özel kazandibi tatlısı ramazan sofralarına renk katıyor. Özsüt’ün nefis peynirtatlısı ise iftar yemeklerine nefis ve lezzetli bir alternatif getiriyor. İftar sofrasında Özsüt’ün peynirtatlısını tercih edenler yüzlerce yıldır süregelen bir tatlı geleneğinin keyfine varmanın mutluluğunu yaşıyorlar.

Ramazan sofralarının vazgeçilmezi haline gelmiş bulunan bir diğer Özsüt lezzeti ise cevizli güllaç. Yapılması çok özel bir dikkat ve tazelik gerektiren cevizli güllaç her ramazan olduğu gibi bu sene de Türkiye’nin dört bir yanındaki Özsüt şubelerinde sizleri bekliyor. Ramazan sofralarının vazgeçilmezi olan Özsüt tatlıları, Osmanlı sarayından gelen bir geleneğin yansımaları olarak Türkiye’nin dört bir yanındaki 100’den fazla Özsüt şubesinde sizleri bekliyor.