BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,81
ALTIN 2.512,01
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Kırşehir'de her yerde aranan kayıp gençlerle ilgili yeni gelişme! Ormanlık alanda...

KIRŞEHİR'de aileleri tarafından haber alınamayan Hasan Aydoğan (21) ve Şeyma Demir'in (18) otomobillerinin dağlık arazide terk edilmiş halde bulunması sonrası geniş çaplı arama çalışması başlatıldı.

Abone ol

İddiaya göre, Hasan Aydoğan (21) ve Şeyma Demir (18) dün 16.00 sıralarında 40 BB 601 plakalı araçla bir anda ortadan kayboldu. Çocuklarına uzun süre ulaşamayan Hasan Aydoğan'ın babası Sedat Aydoğan, polise giderek kayıp ihbarında bulundu. Emniyet ekiplerinin çalışmaları sonucu otomobil, Bağbaşı Mahallesi Ağbayır mevkiinde ormanlık bir alanda terkedilmiş halde bulundu.

Araçta şahıslara ait cep telefonları, montlar ve Şeyma Demir'e ait kişisel eşyaların olduğu çanta da ele geçirildi. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, emniyet güçleri ormanlık alanda gece geç saatlere kadar arama çalışması yaptı. Arama çalışmalarına kayıp gençlerin aileleri ve yakınları da katılıyor.

BU FOTO GALERİYE BAKIN
5 dizi hüsrana uğradı! Reytingde zirve bakın kimin: Aziz Yalnız Kurt Survivor Kaderimin Oyunu Aşk Mantık İntikam
Foto Galeri 5 dizi hüsrana uğradı! Reytingde zirve bakın kimin: Aziz Yalnız Kurt Survivor Kaderimin Oyunu Aşk Mantık İntikam Galeriye Gözat