BIST 10.234
DOLAR 32,30
EURO 34,79
ALTIN 2.413,20
HABER /  GÜNCEL

Kendini şeytan yapmak için kestirdi

Gavin Paslow adlı bu adam kendini şeytana benzetmek vücudunun her tarafını kesip biçiyor. En son boynuz çıkarttırdı.

Abone ol

İNTERNETHABER/Dış Haberler

Gavin Paslow adındaki iki çocuk sahibi 43 yaşındaki bu adam kendini şeytana benzetmek için olmadık eziyetlere katlanıp, parasını boşa sarf ediyor.

 Şeytan görünümlü bu acayip adamın geceleyin sokaklarda dolaşması yasaklandı. Akşam saat 5 ve sabah 5 saatleri arasında sokağa çıkması yasaklanan şeytandan insanlar korktuğu için böylesi bir karar alınmış.

Şeytan görünümünü kazandıktan sonra kendine bir lakap bularak Diablo Delenfer olarak ismini değiştirdi. İsminin manası da cehennemden gelen demek.

Kendini şeytana benzetmek için yaptığı şeyleri şöyle sıraladı: Geçirdiği bir ameliyatla kafa derisinin altında bir çif boynuz çıkarttı ve her bir boynuz için 200 euro ödedi. Şeytanımsı gözleri ise bir lens ama insan gözüne takılan lens tipinde değil tamamıyla sürüngülerin gözüne benzeyen bir lens. Dişleri de tam bir vampir görünümünde bunun içinde 560 euro ödemiş. Dilini de çatalımsı yapmak için 180 euro verip neşter altına yatmış.

En büyük hayalinin ise doğal bir kuyruğa sahip olmak olduğunu fakat tıbbın henüz bu kadar ilerlemediğini, ilerde belki böyle bir kuyruğa sahip olabileceğini düşünüyor.

 15 yaşındaki kızı ise babasının bu halinden ötürü utanç duymakta.