BIST 9.900
DOLAR 34,10
EURO 38,09
ALTIN 2.875,03
HABER /  GÜNCEL

Münevverin babasına sperm randevusu

Adli Tıp Kurumu hakkında başlattılan inceleme kapsamında Münevver Karabulut'un babası, ifade verdi.

Abone ol

Adalet Bakanlığı tarafından Adli Tıp Kurumu hakkında başlattılan inceleme kapsamında Etiler'de başı kesilerek cesedi çöp konteynerinde bulunan Münevver Karabulut'un babası Süreyya Karabulut, ifade verdi.

Sultanahmet'te bulunan İstanbul Adliyesi'ne eşiyle birlikte gelen Süreyya Karabulut ifade verdikten sonra gazetecilerin sorularını yanıtladı. Olayın skandal olduğunu belirten Karabulut, “Onlar da kabul ediyorlar skandal olduğunu. Bölge İdare Mahkemesi'ne dava acacağım. Konuyla ilgili bilgi aldım spermlerin kızıma nasıl bulaştığı anlattılar bana. Ben de Adli Tıp Kurumu'nda dönen rantları, rüşvetleri anlattım. Gariboğlu kızımı katletti, Adli Tıp Kurumu kızımı lekeledi. İhmali olanlar hakkında dava açacağım. Davanın peşindeyim. Sonu nereye giderse ben de oraya kadar gideceğim” dedi.

Eşi Nagihan Karabulut'un ifade vermediğini belirten Süreyya Karabulut, şöyle devam etti: “Adli Tıp Kurumu'nda raporlar gelmedi. Rapor gelir gelmez hemen davamızı açacağız, bu davanın seyri nereye kadar giderse oraya kadar devam edeceğiz. Adli Tıp Kurumu'nda dönen kirli işler su yüzüne çıksın. Bu kurumların temiz olması, rantın, paranın dönmemesi lazım. Ben inanıyorum ki Adli Tıp Kurumu'nda çok büyük yolsuzluklar, paralar dönüyor. Adalet Bakanlığı'na da sesleniyorum, sayın Başbakana da, Cumhurbaşkanına da sesleniyorum; ‘Artık yeter bu kurumları temizleyin.” Karabulut, Vali Muammer Güler'in açıklamalarıyla ilgili sorular üzerine “Nerede bulsunlar, nerede Garipoğlu, nerede ailesi, benim canım gitmiş, benim hayatım gitmiş. Bir de bu kirli ilişkiler. Artık kirli ilişkiler ortaya çıksın” diye konuştu.