BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,80
ALTIN 2.508,65
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Kebap yiyen Davutoğlu'na böyle bağırdı

Ahmet Davutoğlu kebapçıda yemek yerken bir memur 'Ben birkez yiyemedim orda Sayın Bakan' diye bağırdı. Polisler kişiyi apar topar götürdü.

Abone ol

Bursa'da kebap keyfi yapan Dışişleri Bakanı Ahmut Davutoğlu'na bir kişi "Ben 15 yıldır burdan geçiyorum, bir kez yemek yiyemedim" diye bağırarak tepki gösterdi.

Ak Parti Bursa İl Teşkilatı'nın Crowne Plaza Otel'de düzenlediği hizmet içi eğitim programına katılmak üzere bugün eşi Sare Davutoğlu ile birlikte uçakla Bursa'ya gelen Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, kebapçıya giderek iskender kebap yemek istedi.

ahmet-davutoğlu-döner-kesti.jpgBakan Davutoğlu ve eşi kebapçıya girmeden önce Davutoğlu döner tezgahının başında medyaya pozlar verdi.

BEKLENMEDİK TEPKİ

Daha sonra kebap yemek için içeri giren Ahmet Davutoğlu siparişini verip beklemeye başladı. Bu sırada kapı önünde hareketlenme oldu.

Kebapçının önünden geçerken bakanı görüp duran Türk Haber- Sen Bursa Şube Başkanı Orhan Avcı, "Ben 15 yıldır buradan geçiyorum. Bir kez iskender yiyemedim. Sayın bakana afiyet olsun. Ama memur da yesin" diye bağırdı.

POLİSLER EKİP OTOSUNA BİNDİRİP GÖTÜRDÜ

Çevrede önlem alan polisler tarafından uzaklaştırılan Avcı, hükümetin postacıların yıpranma hakkını vermediğini söyledi. Avcı, ekip otosuna bindirilip götürülürken, "Ben sıkıntımızı anlatmak istiyorum. Aldığımız ücretlerin yetersiz olduğunu söylemek istiyorum. O benim bakanım. Kime sesleneceğim" dedi.

BİRER PORSİYON İSKENDER YEDİLER

ahmet-davutoğlu-kebap.jpg

Sendika Şube Başkanı Orhan Avcı'nın protestosundan haberdar olmayan Bakan Davutoğlu ile eşi, Bursa Valisi Şahabettin Harput ve eşi ile birlikte birer porsiyon İskender yedi. Dışişleri Bakanı Davutoğlu, Bursa'da olmaktan mutluluk duyduğunu söyledi