BIST 9.568
DOLAR 32,48
EURO 34,59
ALTIN 2.478,40
HABER /  SPOR

Kayseri kaçan 3 puana yanıyor

Kayseri Ankaraspor maçında izleyici bol gollü bir karşılaşma izlerken, Kayserispor kaçan 3 puana yanıyor..

Abone ol

Kayserispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, 3-3 berabere kaldıkları Ankaraspor maçının bol gollü geçtiğini, bu karşılaşmadan dersler çıkarmaya çalışacaklarını söyledi.

Ertuğrul Sağlam, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, bol pozisyon yakalamalarına rağmen istedikleri puanı alamadıklarını belirtti.

Sağlam, şöyle konuştu: ''Karşılaşmanın tamamında üstün oynamamıza rağmen gol atamadık. Çok gol kaçırdık. Üstelik çok basit goller yedik. Biz bu sonuçtan bir ders çıkartmaya çalışacağız. Bol gollü bir karşılaşma oldu. Son 5 maçta eksikliklerimizi tespit edeceğiz. Ligin son haftalarında eksiklerimizi tespit edip gelecek sezon ona göre eksiklerimizi tamamlayacağız.''

KOCAMAN: SEYİRCİ İYİ BİR MAÇ İZLEDİ
Ankaraspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman ise maç sonucundan kendisinin memnun olmadığını, ancak seyircilerin iyi bir maç izlediğini söyledi.
Kocaman, şöyle devam etti: ''İki takım da skordan hem memnun hem de memnun değil. Kayserispor için iş daha da vahim. Mutlak 3 puan alacağı maçtan 1 puan alması talihsizlik. İkinci yarının ilk 10 dakikasında yediğimiz gol bizi zora soktu. Bizim gibi yeni yapılanmaya başlayan takımlarda panik yaşanması normal. Sakin oynayabilirdik ama olmadı. Biz aldığımız puana bakıyoruz. Dışardan yorum yapmak kolay, ancak puan almak zor. Bu anlamda futbolcularımı kutluyorum.''